Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu Diyalog Etkinliği’nde DKM İnşaat ve Danışmanlık 2 Büyük Soruna Dikkat Çekti!

Yapı Kataloğu Diyalog Etkinliği’nde DKM İnşaat ve Danışmanlık 2 Büyük Soruna Dikkat Çekti!

Etkinlik, firma stantlarının dışında, workshoplar, paneller, tasarım köşesi ve ödül töreni gibi birbirinden çeşitli konseptlere ev sahipliği yaptı. Katılımcılar arasında yer alan DKM İnşaat ve Danışmanlık, hem ülke gündeminin en önemli konusu olan deprem ve sismik koruma alanları hakkındaki panel oturumu hem de ileri dönüşüm ilkesine uygun ürettiği ürünlerin tanıtım animasyonları ile 2 büyük soruna dikkat çekti.

DKM İnşaat ve Danışmanlık etkinlik süresi boyunca, ziyaretçilerin büyük çoğunluğunu oluşturan mimar kitle ile ses yalıtımı, titreşim kontrolü ve sismik koruma alanlarında ileri dönüşüm ilkesine uygun üretilen ürünleri üzerine etkinliğin konseptine uygun şekilde ‘yeni diyaloglar’ geliştirdi. İleri dönüşüm ilkesinin benimsenmesinin artık bir zorunluluk haline geldiğine inanan, dünyanın kısıtlı kaynaklarını çok daha verimli kullanabilmek için Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına aralıksız devam eden DKM İnşaat, yapı sektöründe bu anlayışın temellerini sağlamlaştırmayı hedeflediğini ziyaretçilerine yinelemekten kaçınmadı.

Etkinliğin 2. gününde DKM İnşaat’ın panel heyecanı!

İZODER & TAKDER Yönetim Kurulu Üyesi – DKM İnşaat Kurucu Ortağı Volkan Dikmen moderatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Sütçü ve İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen’in katılımı ile ‘Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı’ konulu panel oturumu büyük ilgi topladı.

Panel salonunu dolduran ziyaretçiler, alanında uzman isimlerden kıymetli bilgiler aldı. Merak edilenler, soru-cevap kısmında tek tek yanıtlandı. Oturumdan sonra DKM İnşaat ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Volkan Dikmen, ‘İlginiz ve destekleriniz için teşekkür ederiz. Bu konuda bahsetmemiz gereken çok şey var. Yaşananların tekrarlanmaması adına, ortak bir bilinç yaratabilmek için hem kendi tecrübelerimiz hem de değerli uzmanlarımızın katkıları ile çalışmalara devam edeceğiz.’dedi.