Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
İnsan, Tasarım ve Teknoloji Odaklı T-ONE by Kale, Yaşam Alanlarında Fark Yaratıyor

İnsan, Tasarım ve Teknoloji Odaklı T-ONE by Kale, Yaşam Alanlarında Fark Yaratıyor

Kalesinterflex’ten doğan ve seramiğin konvansiyonel kullanım alanının dışına çıkarıldığı T-ONE by Kale, farklı ürün çözümleri ile de dokunduğunuz her yüzeyde bütünsel bir görünüm yaratıyor.

Türkiye’de farklı zevklere hitap eden yüksek kaliteli, fonksiyonel, şık ve güvenilir ürünler sunmakta öncü olan Kaleseramik, inovatif ürünleri ile yaratıcı çözümler sunuyor. Ülkemizde üretilen en büyük ve en ince porselen seramik levhası olma özelliğini taşıyan, devrim niteliğinde Kalesinterflex’in özgün kullanımıyla yaratılan T-ONE by Kale, bir kaplama ürünü olarak, yaşam alanlarında fark yaratıyor. T-ONE by Kale, mutfak tezgahlarından banyo mobilyalarına, yaşam alanlarındaki masalardan tv ünitesine kadar geniş bir ürün yelpazesinde kullanılabilme özelliği ile büyük kolaylık sağlıyor.

T-One Mutfak Tezgahı ile mutfaklarda “temiz” bir sayfa açıyoruz

Yeni nesil mutfaklarda yerini almaya başlayan T-ONE Porselen Tezgah; dayanıklı yapısı, hijyenik yüzeyi ve estetik görünümüyle mutfak keyfini arttırmak için tasarlandı. Üstün özellikleriyle mimarinin ezber bozan seramiği Kalesinterflex plakaları ile üretilen T-One Mutfak Tezgahı, özel laminasyon uygulaması ile bütün beklentilere cevap verebilecek özelliklerle donatıldı.

Evimizde çokça vakit geçirdigimiz mutfaklarda dayanıklılığı ile yıllarca size eşlik edecek olan T-ONE, farklı kullanım ve çevre koşullarına karşısında kendisini hep koruyor. T-One ayrıca çizilme, kırılma, lekelenme, sıcağa ve soğuğa dayanıklılık ve aşınma direnci nedeni ile uzun ömürlü bir ürün olarak öne çıkıyor.

Kalesinterflex’i kullanılarak hayata geçirilen şık ve işlevsel yapısıyla büyük beğeni kazanan mutfak mobilya ve tezgahları Kale mağazalarının yanı sıra, Arçelik Leisure mağazalarında tüketicileri bekliyor.