Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Kale, Yeni Nesil Mağazacılık Anlayışı ile Tüketicilere Dijital Çözümler Sunuyor

Kale, Yeni Nesil Mağazacılık Anlayışı ile Tüketicilere Dijital Çözümler Sunuyor

Alanında öne çıkan markalarla yaptığı iş birlikleriyle perakende sektöründe çıtayı yukarı taşıyan Kale, tüketici deneyimini üst seviyeye çıkaran dijital çözümler ile baştan aşağı yenilediği Kale Fulya Mağazası’nı görkemli bir etkinlikle açtı. Açılışa Türkiye’nin dört bir yanından mimarlar katıldı.

Yeni teknolojileri kullanmada öncü olan Kale, yeni nesil mağazacılık anlayışı ile tüketicilere büyük kolaylık sağlıyor. Dijital çözümleriyle baştan aşağı yenilenen Kale Fulya Mağazası, sektörde ilk defa kullanılacak ve bütünleşik bir deneyim hizmeti sunan ‘Kale Design Lab’ sistemi ile tüketicileri karşılıyor. Sistem, tüketiciyi tamamen özgür bırakarak, tüketicilere eşsiz stillerini yansıtacakları kişiselleştirilmiş mekanlar oluşturma fırsatı sunuyor. Sistemi, müşterinin seçili ürünleri mekan kurgusu içerisinde pratik biçimde görselleşmesine yardımcı olan dijital bir ara yüzden oluşuyor. Mağazayı ziyaret eden tüketici ve profesyonellerin ürünü birebir görme/dokunma ihtiyacını karşılayan sistem, ayrıca söz konusu ürünü dijital olarak, bir mekana giydirerek, bütünleşik bir deneyim imkanı sağlıyor. Müşterinin ihtiyacına ve stiline uygun ürünleri mekan kurgusu içerisinde görselleştirmesine yardımcı olan sistem, tüketicilere klasik, modern, yenilikçi ve natürel olmak üzere 4 farklı stilde seçenek imkanı sağlıyor.

Kale’den farklı markalarla güç birliği

Müşterilerinin farklı ürün grubu ve segment ihtiyaçlarını tek alanda karşılamalarını sağlamak amacıyla her biri alanında öne çıkan markalarla önemli iş birliklerine imza atan Kale, perakende sektöründe de çıtayı daha yukarılara taşımayı hedefliyor. Kale, bütünsel çözümler üretme anlayışı doğrultusunda Gorbon, Hansgrohe, Geberit, Karoİstanbul, Sonia Gedy, Design Mixer, Hüppe, Masuma Ceramics, Homemade Aromaterapi gibi değerli markaların ürünlerini mağazalarında tüketicilerle buluşturuluyor.