Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Çukurova Isı, Kışın Kafe ve Restoranların Açık Alanlarında Yaz Konforu Sunuyor!

Çukurova Isı, Kışın Kafe ve Restoranların Açık Alanlarında Yaz Konforu Sunuyor!

Çukurova Isı, yüksek teknoloji radyant ve elektrikli ısıtıcıları ile soğuk havalarda kafe ve restoranların açık alanlarında yaz konforu sunuyor. Ayrıca işletmelerin doğru ısıtma sistemi seçimi yapabilmeleri için alanında uzman mühendisleri ile ücretsiz keşif ve projelendirme hizmeti de veriyor.

Yüzde 40’a varan enerji tasarrufu

Estetik ve kullanışlı tasarıma sahip Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcı, üç kademeli yakma sistemi ile kafe ve restoranlarda istenen konfor şartlarını kolayca sağlıyor.

Piyasadaki birçok radyant ısıtıcıda bulunmayan reflektör sayesinde Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcılardan yayılan enerjiyi, havaya değil, mekândaki müşterilere doğru yönlendirerek, ısı kayıplarını önlüyor.

Goldsun Elite serisi ısıtıcılarda, seramik plakaların önüne yerleştirilen ve saydam seramikten üretilen camlar sayesinde de karşıdan gelen rüzgâr akımlarını yüzde 100 kesiyor.

Piyasadaki muadillerine göre ısıtmada yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlayan Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcılar, 1 ila 3 yıl kadar kısa bir sürede kendini amorti ediyor.

Daha verimli ve yoğun ısıtma

Açık alan ısıtmasında konfor ve verimi bir arada sunan doğalgazlı borulu radyant ısıtıcılar ise güneşin dünyamızı ısıttığı gibi infrared (kızılötesi) ışınlarla ısıtma sağlıyor. Silversun Evo borulu radyant ısıtıcının borulardan çıkan ışınların yüzde 99’unu cisimlere yönlendirmesi sayesinde daha verimli ve yoğun ısıtma sağlıyor.

Yağmur altında sorunsuz çalışma özelliği

IP55 su ve toz koruma standartlarına uygun olarak üretilen Goldsun Supra Plus ve Goldsun Aqua serisi elektrikli ısıtıcılar da uzun yıllar açık alanlarda hatta yağmur altında sorunsuzca çalışıyor. Goldsun elektrikli ısıtıcıların sahip olduğu yüksek yoğunluklu halojen ampul sayesinde harcanan elektrik enerjisinin yüzde 99’u ısıya dönüştürerek, standart rezistanslı elektrikli ısıtıcılara göre yüzde 40 daha verimli bir ısıtma sağlıyor.

Kafe ve restoranların kapalı alanlarında ise havayı ısıtabilmek için hem borulu radyant veya seramik plakalı radyant ısıtıcı hem de sıcak hava üreticileri kullanılıyor. Silversun Hot Air SH serisi sıcak hava üreteçleri, doğrudan havayı ısıtıp konforlu bir ortam sunuyor.