Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bosch’tan Çevre Dostu Teknolojiyle Konfor Yaşatacak Yeni Nesil Isı Pompası

Bosch’tan Çevre Dostu Teknolojiyle Konfor Yaşatacak Yeni Nesil Isı Pompası

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Bosch Home Comfort Group, kullanıcıların farklı beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Şirket, son olarak ısıtma, soğutma ve sıcak kullanım suyu ihtiyacını karşılayacak çevreci bir çözüm olan Bosch Compress 3400i ısı pompasını pazara sunarak, kullanıcıları tasarruflu ve çevreci yeni bir seçenekle buluşturdu.

Mevcut ısıtma tesisatlarına bağlanan, dış havadaki enerjiden yararlanarak bu ısıyı kalorifer tesisatına aktaran ısı pompası, özellikle doğal gaz bulunmayan bölgelerde ihtiyacı karşılayacak bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Esnek sistem çözümü

Bosch Compress 3400i ısı pompası, 60 C’ye varan gidiş suyu sıcaklığı ve 8 ila 14 kW arasında 3 farklı kapasite seçeneğiyle ısıtma, soğutma ve sıcak kullanım suyu için her ihtiyaca özel sistem tasarımıyla verimli bir çözüm sunuyor. 8 ve 10 kW kapasiteli ürünler R32 soğutucu akışkan kullanılarak, yüksek enerji verimliliğiyle çevre dostu olarak çalışıyor.

Yüksek performans, yüksek verim

4,89’a varan SCOP değerinin yanı sıra yüksek verimlilik değerleriyle A+++ ErP sınıflandırmasına sahip olan cihaz, dış ünitenin düşük ses basıncı seviyesi sayesinde uyku modunda bir buzdolabından daha az ses çıkarıyor. Bu özellik, ünitenin yerleştirileceği alan konusunda da kullanıcıya esneklik sağlıyor. 

Üstün Bosch kalitesi

HP Keymark ve Avruya Kalite Etiketi sertifikalarıyla en yüksek kalite standartlarına sahip olan cihaz, kompakt boyutlarıyla yerden tasarruf sağlıyor, dış ünitenin hafifliği sayesinde herhangi bir ek montaj yardımcısı olmadan kolayla taşınabiliyor ve kurulabiliyor.

Uzaktan erişimle kontrol imkanı

Harici K30 RF internet modülü sayesinde Bosch HomeCom Easy mobil uygulamasıyla istenen yerden kontrol edilebilen ısı pompası, ayrıca kullanıcısına sistem tüketim verilerini kolayca inceleme imkanı da veriyor.