Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu’ndan Yeni* Bir Açık Çağrı: Nasıl Yapılır?

Yapı Kataloğu’ndan Yeni* Bir Açık Çağrı: Nasıl Yapılır?

“Nasıl Yapılır?” Makaleleri Nedir? 

“Nasıl Yapılır?”, Yapı Kataloğu Editoryal Ekibi tarafından üye firmalarının malzemelerin nasıl üretildiği, nasıl uygulandığı, hangi projelerde hangi detayları barındırdığı gibi teknik konularda içeriklerin hazırlandığı bir içerik projesidir ve bu editoryal proje, Yapı Kataloğu üye firmalarının konu ile ilgili her türlü içeriksel katkısına açıktır. 

Oluşturulan içeriklerin, Yapı Kataloğu Focus Blog’ta yer alacak olan “Nasıl Yapılır?” sekmesi için birer blog yazısına ve sektörün her zaman ulaşabileceği bir kaynağa dönüşmesi amaçlanır. Yayınlanacak içeriklerde, firmaların bilirkişilerinin bilgi birikimi yansıtılır, konular ile ilgili dahil etmek istedikleri içerikler editoryal bir düzenlemeyle faydalanabilir bir kaynak, bir bilgi merkezi hâline dönüştürülür. 

Bu noktada, Yapı Kataloğu’nun misyonu, bu bilgi birikimini, belirlenen konular çerçevesinde, bir araya getiren ve editoryal bir düzenlemeyle, okuyucunun karşısına sunan taraf olmak olmaktır. 

“Nasıl Yapılır?” Makalelerine Nasıl Dahil Olabilirsiniz?

Elinizde ürün gamınızda yer alan ürünlerin nasıl uygulandığı, projelerde nasıl kullanıldığı ile ilgili süreci anlatan bir veri/içerik (katalog, fotoğraf, video, yazı) varsa, bu formu doldurarak konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmamıza yardımcı olun.

Editoryal ekibimiz tarafından incelenip içeriğe dönüştürülecek makale ile oluşturacağımız sektörel bilgi kaynağında yer alın.

Açık çağrıya dahil olmak ve içerik iletmek için lütfen tıklayın! 

(*İlk açık çağrı “Yarın Çok Geç”e şu linkten, açık çağrı kapsamında yayınlanan blog yayınlarına şu linkten ulaşabilirsiniz.)