Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu’ndan Ürünlerinize Maksimum Görünürlük Sağlamanın Yeni Yolu!

Yapı Kataloğu’ndan Ürünlerinize Maksimum Görünürlük Sağlamanın Yeni Yolu!

Yapı Kataloğu Yeni Ürün Lansman Paketi ile firmalar yeni ürünlerini sektöre tanıtıyor. Firmalar bu paket ile, Yapı Kataloğu’nun sunduğu birçok sektörel iletişim imkanından yararlanmış oluyor. Yeni ürünleri, sektörel bültenler, webinarlar, anketler gibi birçok farklı içerikle sektörle buluşturuluyor. Böylelikle yeni ürününü yapı sektöründe tanıtmak isteyen firmalar “Yeni Ürün Lansman Paketi” hizmetiyle avantajlı görünüm kazanıyor.

Yapı Kataloğu websitesi menüsünde ve kategori sayfalarında vurgulanan “Yeni Ürünler 2021” platformuyla, firmaların yeni ürünlerine maksimum görünürlük kazandırma fırsatı sunuyor. “Yeni Ürünler 2021” platformunda yeni ürünleriyle yer alan firmalar, yıl boyunca aktif bir iletişim kampanyasının parçası oluyor.

Kampanyanın parçası olan yeni ürünler, firma ve ürün sayfalarında “yeni” görsel etiketiyle vurgulanıyor, “yeni” anahtar kelimesiyle yapılan aramalarda öncelik kazanıyor. Ana sayfada öne çıkarılan “Yeni Ürünler 2021”, Yapı Kataloğu’nun Yenilikler / Mekanlar / Kategoriler bültenlerinde de yer alarak 300.000 kişinin e-posta kutusuna ulaşıyor.

Siz de “Yeni Ürünler Lansman Paketi” ile yeni ürününüzle sektörde öne çıkın, ürününüze maksimum görünürlük sağlayın.

Detaylı bilgi almak için tıklayın.