Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Unigen BAU Fuarı'nda!

Unigen BAU Fuarı'nda!

Pandeminin küresel etkileri sebebi ile en son 2019 yılında dijital tasarım ve akıllı binalar çerçevesinde gerçekleşen fuarın bu yıl teması dijital dönüşüm, iklim değişikliği ile mücadele ve geri dönüşüm olacak.

Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri; kablolama, ısıtma, soğutma ve havalandırma tesisatlarının zeminde yoğun olarak kullanıldığı mekanlarda gerek duyulan tüm estetik ve fonksiyonel koşulları sağlayan sistemlerdir. Kablolar ve tesisatlar sistemin altında bırakılan boşlukta gizlenebildiği gibi, sistem gerek duyulduğunda defalarca müdahale imkânı yarattığı için mekanların yerleşim planında kullanıcıya serbestlik sağlar.

Onto Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri, kullanıcının ihtiyacına yönelik farklı yükseklik ve yük gereksinimlerine cevap veriyor. Ayrıca sunulan alternatif kaplama malzemeleri yükseltilmiş döşeme sisteminin kullanışlı olduğu kadar estetik olmasını da sağlıyor.

Onto tasarım dünyasının yeniliklerinin planlandığı BAU Münih Fuarı’nda sektörün nabzını tutmak ve bu deneyimi paylaşmak için Salon A6, 525 no.lu stantta ziyaretçilerini bekliyor olacak.