Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Libart Sistemleri Mimariye Hareketi Getiriyor

Libart Sistemleri Mimariye Hareketi Getiriyor

Sürekli daha ileriyi hedefleyen günümüz dünyasında mimari tasarım, tüm bu yeniliklere ve gelişime adapte olmak için sürekli dönüşerek birçok fonksiyonu bir arada bulunduruyor ve birden fazla işleve sahip olarak karşımıza çıkıyor. Teknolojiden ve yeniliklerden beslenerek bu sonsuz değişimin akışında kendine bir yer edinen Libart Sistemleri, hareketli mimarlığın yaygınlaşacağının ve tüm geleneksel mimari yaklaşımlarının yerine geçmek için daha fazlasının keşfedileceğinin altını çiziyor. Libart’ın açılır çatı sistemleri, çatı pencereleri, hareketli strüktürler, sürgülü kapılar ve dikey hareketli camlar, tasarım ve mühendisliğin estetik, yenilikçi ve sürdürülebilir ortaklığına işaret ediyor.

Libart, Dönüşebilen Mekanlar Yaratan Kinetik Çözümleri ile Mimaride Özgünlüğün Anahtarı

Libart, hareketli mimari çözümler üreterek, ihtiyaca göre bahçeleri, havuz kenarlarını iç mekanlara dönüştürür. İklimsel koşullar ya da kişisel tercihler sebebiyle konut veya ticari yapılardaki açık alanların istenildiğinde içeriye dahil edilmesini sağlayan Libart, her mevsimi kucaklayan ve tüm ihtiyaçlara cevap veren kinetik sistemler tasarlar. Panora Kinetic, Panora View, SolaGlide, Clearsky gibi ürün gamları ile Libart, mümkün olan tasarımların sınırlarını zorlayarak mimaride çeşitlilik ve özgünlüğün kapılarını açıyor. Gereksinimlerin belirlenmesinden anahtar teslime kadar mimarın yanında durarak mimari imkanları arttıran bir çözüm ortağı rolünü üstleniyor.

Libart, 3 Kıtadaki Üretim Tesisleri ve 30’dan Fazla Ülkeye Yaptığı İhracatla Küresel Bir Lider Konumunda

Tasarladıkları ve ürettikleri hareketli mimari sistemleriyle Libart, restoranlar, kafeler, oteller, ticaret tesisleri, konut ve sanayi bölgelerinde 1996’dan beri farklılık yaratmak isteyen mimarlar ve profesyoneller tarafından tercih edildi. 3 farklı kıtada bulunan üretim tesisleri, 25 ülkede bulunan ofisleri ve 30’dan fazla ülkeye yayılmış ihracat ağıyla inşaat endüstrisinde küresel bir lider konumuna geldi. Kuzey Amerika pazarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2009 yılında Ohio’da açılan üretim tesisi ile küresel varlığını güçlendiren Libart, , dünyanın dört bir yanına ulaşacak  AR-GE, yeni üretim geliştirme, sistem tasarım ve mühendisliği gibi çalışmalarını İstanbul ofisinde sürdürüyor. Binlerce metrekareye yayılan ve ABD, Avustralya ve Türkiye’de bulunan üretim tesisleri sayesinde uluslararası pazarlara kusursuz erişim sağlayan Libart, kısa nakliye süreleri ve lojistikte esnekliği ile de dikkat çekiyor. Libart, “Dışarının Özgürlüğü, İçerinin Rahatlığı” sloganıyla başladığı yolculuğunda yelpazesine daima yenilikçi, fonksiyonel, etkileyici ürünler ekleyerek tüm dünyadan mimari projelere dokunmayı başarıyor.