Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Endüstriyel Zarafete Loft Daireler;  Luv Serisi Ürünler Şehir Ambiyansında Sergileniyor

Endüstriyel Zarafete Loft Daireler; Luv Serisi Ürünler Şehir Ambiyansında Sergileniyor

Bu alan, 2013 yılından bu yana sadece bir dizi işletme ve stüdyoya değil, aynı zamanda konut alanlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Mia Kepenek ve ekibi (Kepenek GmbH) tarafından tasarlanan ve inşa edilen, her biri Luv serisinden Duravit ürünleriyle donatılmış, geniş ölçülere ve etkileyici bir tasarıma sahip loft daireler eski fabrika holüne yeni bir soluk getirmiştir.

Akıllı mekansal tasarım, yüksek kaliteli malzemelerle tamamlanmıştır ve konut konsepti, aile evlerini loft daireler ve yakındaki bir rekreasyon alanıyla birleştirir. Alanın endüstriyel havasını sürdürmek için doğal tuğla cephe korunmuştur.

Her biri 180 m² taban alanına sahip iki katlı binalar, altı metreye kadar oda yüksekliğine sahiptir. Her biri kendine ait avlu ve terasa sahip olan binalardaki şed çatılar, loft dairelerin bol gün ışığı almasını sağlar.

Gelecekteki sakinlerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için temel olarak üç tip loft daire oluşturulmuştur. Her loft tipinin tarzı, banyo tasarımlarında kullanılan farklı banyo malzemeleri ve lavabo modelleriyle vurgulanmıştır. "Variable" loft, şehre ve kültürel olanaklar yakınlığıyla, bir veya iki çocuklu genç aileler için esneklik sunan zarif ve çağdaş bir yaşam alanıdır. Banyosundaki en göz alıcı özellik, mat bir görünüm ile mavi mozaik banyo duvarından ayrılan duvara dayalı Luv küvettir.

İkinci temel tip olan "Structured" loft, orta yaşlı çiftlere yöneliktir. Hem klasik hem de geleceğe yönelik bir şekilde düzenlenmiş olan bu yaşam alanının sunduğu yüksek düzeyde konfor etkileyicidir. Luv serisinden tezgah üstü Duravit lavabonun minimalist tasarımını çerçeveleyen koyu kiremit rengindeki banyo duvarı görsel olarak öne çıkar. Janjanlı bir etkiye sahip olağanüstü bir detay olan duvar için kullanılan mikro mozaikler, parçalanmış TV ekranlarından oluşmaktadır.

"Lofty One", kariyerine ve boş zamanlarına eşit önem veren gençlere kentsel tarzda cömert bir yaşam alanı sunarak günlük çalışma hayatının koşuşturmasından uzakta bir inziva yeri yaratır. Açık tarzdaki salon keyifli bir yaşam için tasarlanmıştır. Banyoda, panoramik pencereye bakan geniş Luv küvet kusursuz rahatlık sunar.

Walzmühle alanı, Luv serisinin değişkenliğinin güçlü bir kanıtıdır. Ürünlerin sade zarafeti, farklı tarzlara göze batmayacak şekilde uyum sağlayarak sayısız tasarım fırsatı yaratır.