Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Digalpa Bu Sene Yine Türk Yapı Sektörünün ve Bölgesinin Lider Yapı Fuarında!

Digalpa Bu Sene Yine Türk Yapı Sektörünün ve Bölgesinin Lider Yapı Fuarında!

Fuar, hem Türk hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden oluşan hedef kitleye ulaşmayı sağlayan ana bir platform görevi görüyor. Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden fuar, yeni işbirliklerinin yapılmasında da büyük bir rol oynuyor.

Fuarın her günü için beş farklı temada gerçekleşecek olan etkinlikler; yeni ürün ve teknolojiler, katılımcıların yenilikçi ürün ve hizmetleri, sektörün gelişiminde başarının işaretleri, pazar trendleri, eğitim ve gelişim olanakları ve çok daha fazlasına ışık tutacak. 

Digalpa da 18-22 Haziran 2019 tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuarda Salon:3, Stand:B 232'de yerini alarak yeni ürün ve sistemlerini ziyaretçileri ile buluşturacak. Diaglapa'nın Yapı Fuarında sergileyeceği zengin çalışmalarından bazıları şunlar olacak: 

Bunların yanında epoksi üzerinde diğer ürünlerini sergileyecek firma yetkilileri de müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve onlarla yakından tanışıp ürünlerini tanıtmak için standlarında bekliyor olacak. 

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşılabilir.