Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Braas Çatı Sistemleri, Divoroll Clima Plus 2S ile Çatılarda Enerji Tasarrufu Sağlıyor!

Braas Çatı Sistemleri, Divoroll Clima Plus 2S ile Çatılarda Enerji Tasarrufu Sağlıyor!

Ürünün 2S modeli, bini yerlerinde iki katmanlı yapışma olanağı sağlıyor. Böylece enerji verimliliği açısından önemli bir kriter olan bini yerlerindeki hava geçirimsizliği güvenli bir şekilde elde ediliyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor. Ürünün reflektif özelliği sayesinde güneşten gelen ısı yansıtılarak, çatı katı ortam sıcaklığında Türkiye iklim koşullarına göre 4,6 C dereceye varan düşüşler sağlanabiliyor. Böylece yazın soğutma masrafları azaltılarak enerji tasarrufu elde edilebiliyor.

Braas, çok işlevli, teknolojik çözümü Divoroll Clima Plus 2S sayesinde çatılar için yüksek koruma sunuyor: Sağlıklı çatı katları, uzun ömür ve enerji verimliliği.

Bir çatı sisteminin en önemli unsurlarından biri olan su yalıtımı çözümleri, çatıların toplam performansında önemli bir role sahip. Divoroll Clima Plus 2S ile hem çatıların enerji performansını artırmak hem de enerji tüketiminin azaltılmasına ve çevrenin korunmasına yardımcı olmak mümkün. Braas' ın çatıların enerji performansını artırmaya yönelik olarak geliştirdiği güçlü su yalıtım çözümü Divoroll Clima Plus 2S, optimum gözenek boyutu sayesinde nefes alma özelliğine de sahip. Böylece çatı katmanları arasında yoğuşma nedeniyle ortaya çıkabilecek nemin azaltılmasına, nem ve küflenmeden dolayı çatı konstrüksiyonundaki olası yapısal bozuklukların önlenmesine de yardımcı oluyor.

Braas Çatı Sistemleri’nin son teknolojiyle ürettiği Divoroll Clima Plus 2S, oldukça pürüzsüz ve okside olmayan metal kaplı ısıyı yansıtan reflektif bir üst yüzeye sahip. Ayrıca kendinden yapışkanlı ikili bini yeri ile tam hava geçirimsizliği sağlayarak enerji verimliliğini yükseltiyor. Aynı anda birçok işlev gören bir çözüm olan Divoroll Clima Plus 2S, yeni çatılarda olduğu kadar, özellikle çatı yapısının komple değişim imkanı olmadığı çatı yenileme işlerinde de öne çıkıyor.

Braas Divoroll Clima Plus 2S,

  • Yapıların çatı katı yaşam alanlarında, yaz mevsiminde 4,6 C dereceye varan sıcaklık düşüşleri sağlayabilir (Türkiye’nin farklı iklim bölgeleri göz önüne alınarak yapılan hesaplamalara göre),
  • Enerji performansını artırdığı için çevre dostudur,
  • Kendinden yapışkanlı şeritler, hava geçirimsizliği sağlamaya yardımcı olarak çatıların enerji verimliliğini artırır.

Braas, Divoroll ailesinin tüm üyeleriyle su yalıtımı alanında çatınızın ihtiyacına göre en teknolojik çözümleri sunuyor, inovatif su yalıtımları ile çatılar için daha fazla koruma sağlamayı amaçlıyor.