Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bi’Boya’dan Evlere Yaz Havasını Taşıyan Duvar Boyası Renkleri

Bi’Boya’dan Evlere Yaz Havasını Taşıyan Duvar Boyası Renkleri

Yaz aylarının enerjisini ve ruhunu yansıtan renkler, güneşin sımsıcak ışıklarını evimize getirirken yaşam alanlarımızı tazeliyor. Doğal materyallerin sıcak tonlarla yorumlandığı yaz renkleri ile ahşap, cam ve metal dekorasyon objeleri kışın kasvetli havasından çıkıp sokağın renkli ve canlı halini evlerimize getiriyor. Yeşil rengin büyüleyici atmosferiyle bir ormanda, mavi ve ötesinde denizin serin esintisinde, krem tonlarda güneş ve kumun dansında, pudra pembe tonlar ile kendinizi bir masalın içinde bulmanız mümkün.

Siz de evinizde hızlı bir mevsimsel değişim yapmak ya da tüm yıl boyunca yaz mevsimini yaşamak istiyorsanız Bi’Boya’nın tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Evinize yaz dekorasyonunun en son trendlerini taşımak için Bi’Boya’nın renk seçeneklerine göz atabilir, yazın en güzel tonları arasından seçiminizi yapabilirsiniz.  

İşte size yaz mevsimini hissettirecek renkler ve dekorasyon kombinleri:

Evlere yaz havası getiren pastel duvar boyası renkleri

Yaz için derin bir maviden doğadan ilham alan kekik rengine, modern bir dekorasyon için antrasit gibi renklerle kombinleyebileceğiniz dağ grisinden kiraz çiçeğine kadar pek çok renk yol göstericiniz olabilir. 

Yatak odalarında ve çocuk odalarında pembe kullanmaktan sıkıldıysanız, yumuşak ve pastel tonlar ile de romantik ve rahatlatıcı alanlar yaratabilirsiniz. Duvarlarda pastel renkler kullanıp mobilyalarda canlı renkler kullanarak harika odalar yaratmak mümkün. Yaz dekorasyonu için güneş ışığını pastel duvar boyası ile evinize sokabilir, arada kullanacağınız çağla yeşili ya da yosun yeşili patlamalarıyla daha genç bir hava verebilirsiniz.

Mercanlar, Şeftaliler, Yasemenlerle evinde yaz havası essin

Pastel renkler ve rahatlatıcı tonlar sıcak yaz ayları için favori renklerdir. Evinde hızlı bir mevsimsel değişim yapmak ya da tüm yıl boyunca yaz mevsimini yaşamak istiyorsanız, pastel renkler kullanıp duvarlarınızı renklendirerek işe başlayabilirsiniz. Bunun için klasik pembeler yerine mercan ya da şeftali tonlarını hatta pastel nar çiçeğini kullanabilir, bu renkleri mermer ya da metalik mobilyalarla eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Soluk bir yasemen, lila ya da eflatun gibi yaz renklerini pastel duvar boyası kullanarak kışın cansız görünen koridor ya da antreye taze bir hava verebilirsiniz. Bej tonlarında pastel duvar renklerinden hoşlanıyorsanız ekru ya da muskat Bi’Boya kartelasındaki çok beğeneceğiniz renkler olabilir.

Yeşil renklerle evde orman havası

Doğallığın ve dekorasyon modasının en çok tercih edilen renklerinden biri olan yeşil, cesur, çağdaş ve modern çizgileri ile yaşam alanlarına dinlendirici bir form kazandırıyor. Yüzlerce renk yelpazesine sahip olan bu yaz rengi, son zamanlarda oldukça trend olan hasır objeler ve salon bitkileri ile tamamlanınca evinizde bir orman havası yaratıyor. 

Yeniden doğuşu ve büyümeyi simgeleyen yeşil renk, ev dekorasyonunda uyum ve dengeyi sevenler için ideal yaz renkleri arasında. Yeşilin en favori yaz rengini seçip değişime evinin ruhundan başlayabilirsiniz.

Denizin sesi mavi ve ötesi tonlar

Mavinin verdiği huzuru anlatamayız ama yaşamak isterseniz gözlerinizi kapatın, derin bir nefes alın ve gözlerinizi açın... Mavi duvarlarınızda bir tutam deniz tuzu bulabilir, bir dalga sesi duyabilirsiniz. Sonsuzluğu simgeleyen mavi ve tonları ile evinizde huzurlu bir hava yaratabilirsiniz. Doğallıktan yana olan hemen hemen tüm iç ve dış dekorasyonlarda kullanılan mavi ve tonlarının ilgi çekiciliğini krem ve beyaz mobilyalarla tamamlayarak biraz daha hafifletebilir, keten ya da hasır objeler ile dekorasyon vurgusunu ön plana çıkarabilirsiniz. 

En çok tercih edilen yaz renklerinden biri olan okyanus mavisi ile yaşam alanını küçük bir sahil kasabasına çevirirken yazın sıcaklığına şık bir karşılama yapmanız mümkün.

Güneş ve kumun duvarlardaki dansı krem tonları

Her daim klasik ve şık kalmak isteyenlerin tercihi krem tonları, neredeyse tüm dekorasyon ürünleri ile tamamlanabilecek bir renk olduğu için en çok tercih edilen renkler arasında gelir. Yüzlerce renk paletine sahip olan krem ve tonları, duvarlarınızda güneş ve kumun sıcak yanığını bırakacak. Hem sade hem de zamansız krem tonları, cesur renkte mobilyalar, yeşil salon bitkileri, hasır ürünler ya da vintage objeler ile rahatlıkla tamamlanabilir. Doğal dekorasyon vurgusunu ön plana çıkarabileceğiniz krem tonlarından şampanya rengi ile bu zamansız güzelliğe bir şans verin.

Romantik yaz rengi: pudra pembe

Yaz aylarının romantik atmosferini düşsel bir renk ile taçlandırmak isterseniz de pudra pembe tam size göre bir seçim olacaktır. Pembe ve tonlarının sakinleştirici ve rahatlatıcı havası, duvar boyanız için zarif bir seçim olacak. Açık renk perde ve mobilyalar, dekoratif şal ve kırlentler ile kullanabileceğiniz pudra pembe, yanına en çok yakışan gri ve grinin tonları ile kombinlediğinde evinize özgür bir hava katar.