Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Antalya Organize’nin Trafiği AGT Rotam İle Rahatlıyor

Antalya Organize’nin Trafiği AGT Rotam İle Rahatlıyor

AGT’nin Hammadde Tedarik sürecinin dijitalleştirilmesi için Dijital Dönüşüm, Hammadde Tedarik, Güvenlik ve Kantar departmanlarının ortak çalışmasıyla kamyon yükleme sahasındaki araç giriş çıkışlarının mobil cihazlar üzerinden takip edilmesini sağlayan AGT Rotam faaliyete girdi.

Dijital dönüşüm süreçleri kapsamında hazırlanan uygulama aynı zamanda Antalya Organize ’de oluşabilecek trafik sorununa da çözüm getiriyor. Bulunduğu çevreyi de yenilikleriyle dönüştüren AGT, bu uygulama ile Antalya Organize’nin trafik sorununa çözüm getirmekle kalmıyor; AGT’ye hammadde tedariği sürecinde hizmet sunan tedarikçilere de zamandan tasarrufu fırsatı sunuyor.  

“Dijital Dönüşüm Süreçlerimiz Hem Çevremize Hem de Paydaşlarımıza Katkı Sunuyor”

Projenin mimarlarından  Dijital Dönüşüm ve İnovasyon  Müdürü Nihal Yazgan  uygulama gelişimindeki süreçlerini şöyle özetledi:“ Yeni uygulamamızın canlıya geçişi ile birlikte, Dijital Dönüşüm yolculuğumuzda hem çevremize hem de birlikte çalıştığımız paydaşlarımızın yararına olacak yeni iş modelleri oluşturuyoruz. Bu iş modelleri üzerinden elde edeceğimiz datalarımız sayesinde operasyonel verimliliğimizi arttırmayı ve zamanı daha iyi kullanmayı hedefliyoruz. Her gün bize uzun yollardan hammadde getiren şoförlerimizin de zamanını doğru kullanmalarını sağlayacak bir hizmet sunmuş olmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz.”

“Ahşabı Teknoloji ile Buluşturmaya Devam Edeceğiz”

AGT İcra Kurulu Başkanı Mustafa Hulusi Söylemez yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ahşabı Geliştiren Teknoloji (AGT) olarak bambaşka bir misyonla hizmet verdiğimiz ahşap bazlı MDF, panel ve mobilya bileşenleri sektörüne kazandırdıklarımızla gurur duyuyoruz. Ahşabı teknoloji ve inovasyonla buluşturarak ülkemizi, uluslararası arenada adından söz ettiren, tasarımlarıyla konuşulan marka olarak temsil ediyoruz. Ayrıca bulunduğumuz bölgede de verimliliği destekleyecek, çevreye katkı sunacak çalışmalar için de yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ahşabı teknolojiyle buluşturmaya devam edeceğiz.”