Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Almanya’dan Knauf Türkiye’ye Üst Düzey Ziyaret

Almanya’dan Knauf Türkiye’ye Üst Düzey Ziyaret

Grubun en önemli pazarlarından olan Türkiye’deki yatırımların ve gelecek hedeflerinin değerlendirildiği, İzmit ve Ankara fabrikalarının yanı sıra Bilkent Merkez Ofisi’nin de ziyaret edildiği programda Knauf Türkiye ekipleri ile orta ve uzun vadeli stratejiler değerlendirildi. Ayrıca, bazı Knauf Türkiye bayileri ile de bir araya gelen üst yönetim Türkiye pazarı hakkında yakından bilgi aldı.

Türkiye ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtilen Yönetici Ortak Jörg Kampmeyer, Türkiye’deki üretim tesislerini ziyaret etmenin, ekiplerle ve müşterilerle bir araya gelmenin çok faydalı olduğunu paylaşarak “Knauf’un bu pazardaki güçlü gelişiminin ve başarılı iş performansının 2022 ve sonrasında da artarak devam edeceğinden eminim.” dedi.

Bu bölgeyi 20 yıldan fazla bir süredir yöneten ve bu sürenin çok büyük bir kısmını ailesi ile birlikte Türkiye’de yerleşik olarak geçiren Isabel Knauf, ziyaret boyunca Türkiye’nin kendisi için çok önemli olduğunu ve her zaman önemli kalacağını paylaştı. Isabel Knauf bundan sonraki süreçte , önceki deneyimlerinde de bu bölgenin dinamiklerini çok iyi bilen ve bölgenin başarılı gelişimine değer katacağına inandığı Murat Akyıldız’a bayrağı güvenle devredeceğini belirtti.

“Hedefimiz bu stratejik bölgeyi şirketin global sürdürülebilir büyümesi için itici güç haline getirmek”

1 Eylül 2021 itibarıyla Knauf ailesine katılan Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya Bölge Müdürü Murat Akyıldız, gezi sırasında Isabel Knauf’tan bölge içerisinde Türkiye’nin konumu ve stratejik hedefleri hakkında bilgiler aldı. Ziyareti değerlendiren Murat Akyıldız, Isabel Knauf’a teşekkür ederken ” Öncelikle bir Türk olarak bu önemli görevi Isabel Knauf gibi yetkin bir yönetici ve aile mensubundan devralıyor olmanın gururunu yaşıyorum. Knauf sektörün lider şirketlerinden biri, büyük bir şirket olmasına rağmen girişimci ruhunu hala koruyor. Kazanma hırsı, büyüme tutkusu çok güçlü. Bunun yanı sıra yerel pazarlarını çok iyi tanıyor. Bu elbette ciddi bir çeviklik ve hız kazandırıyor. Türkiye’nin de içinde bulduğu bölgemizin Knauf’un toplam cirosundaki payına ve daha da önemlisi büyümesine önemli bir katkı sağladığını biliyorum. Zor dinamikleri olan bir yapıya sahip olsa da büyüme fırsatları ile dolu olan bu bölgeyi daha önceki deneyimlerimden de oldukça iyi tanıyorum. Hedefimiz bölgemizi kalıcı büyümenin itici gücü haline getirmek olacak.” dedi.