Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bahçenizde Dinlendirici Bir Şelale Hissi: ZenWall Pro Bahçe Şelalesi

Bahçenizde Dinlendirici Bir Şelale Hissi: ZenWall Pro Bahçe Şelalesi

Bahçenizde, terasınızda ve balkonunuzda kullanabileceğiniz, yeni ve benzersiz bir çözüm olarak gerçek bir şelale sesini çağrıştıran tasarımı ile ZenWall Pro Bahçe Şelalesi uygulaması, yükseklik 160 cm, genişlik 120 cm ve derinlik 55 cm olmak üzere 160 x 120 x 55 cm ölçülerinde yapılabilmektedir.

Suyun Taş Dolu Havuza Dökülmesi ile Gerçek Bir Şelale Sesi Duyabilirsiniz!

ZenWall Pro Bahçe Şelalesi, eşsiz tasarımı ve gerçek şelale sesi ile dinlendirici bir deneyim yaşatıyor. Suyun taşlara dökülmesi ile ortaya çıkan gerçek nehir sesi ve göz dolduran tasarımı sayesinde yaşam alanlarınıza birer armağan bırakıyor.

Bahçeniz ve terasınız gibi doğa ile temasa  geçtiğiniz alanlara şıklık katacak ZenWall Pro Bahçe Şelalesi tasarımı yapan Damla Şelale, muazzam alanlar yaratmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede bahçeleriniz, teraslarınız, balkonlarınız daha ferah, daha güzel ve daha sakin alanlar olarak kullanılabiliyor.

Doğanın Ruhu, Bahçe Şelalesinde Hayat Buluyor…

Bahçe şelaleleri çeşitlerine bakıldığında farklı motifler ile bezenmiş tasarımlar oldukça dikkat çekmektedir. Doğal formların kullanıldığı tasarımlar ile görsel açıdan keyifli bahçe şelaleleri ortaya çıkmaktadır.

Doğadan ilham alınarak tasarlanan ZenWall Pro Bahçe Şelalesi üzerindeki bambu deseni ile benzersiz bir estetik görüntü sunuyor. Bambu deseni içerisinde bulunan RGB led sistemi sayesinde, teras şelaleniz daha ilgi çekici bir hale geliyor. Led sistemini kumanda ile kontrol edebilir ve istediğiniz ışık renginde kullanabilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Bir Deneyim Sunan Teras Şelalesi

Yaşam alanlarınızın benzersiz bir güzelliğe sahip olması, etkili bir tasarım ve doğru malzeme kullanımı ile mümkündür.

Dinlendirici bir nehir sesi ile yaşam alanlarınıza biraz renk biraz ses katması için tasarlanan teras şelalesinin tüm metal aksamları 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak üretilmektedir. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan balkon şelalesinin dayanıklı yapısı sayesinde, su elemanından kaynaklı sorunlar oluşmamaktadır. Aynı zamanda dış etkenlerden ötürü zamanla kirlenen teras şelalesi, kolaylıkla temizlenebilmektedir.

ZenWall Pro Bahçe Şelaleniz ile Suyu Yaşama Dahil Edin!

Bahçenizde, terasınızda, balkonunuzda, dinlendirici etkisi ile dikkat çekecek su perdenizi özelleştirmek çok kolay!

ZenWall Pro Bahçe Şelalesi, farklı renk tercihlerinize göre elektrostatik boya ile kaplanabilmekte ve her türlü tasarıma benzersiz bir şekilde ayak uydurabilmektedir. Kullanılan malzeme, 304 kalite paslanmaz çelik olduğu için boyada kalkma problemi yaşamazsınız.

İhtiyacınız Olan Sadece Düz Bir Zemin ve Elektrik Bağlantısı

Konu bu tür su perdeleri ve teras şelaleleri olduğu zaman tesisat konusu birçok çekince ortaya çıkarmaktadır. Damla Şelale, kullanıcılar için büyük bir esneklik yaratıyor ve su tesisatı gerektirmeyen bahçe şelaleleri ile kolaylık sağlıyor.

ZenWall Pro Bahçe Şelaleleri, su tesisatı gerektirmemektedir. Mevcut su, mekanizma içerisinde devirdaim yaparak çalışmaktadır. Sistem boyunca bu devirdaimin gerçekleşmesi için gerekli olan tek şey, elektriktir. Bu sebeple ürün, montaj alanında bitmiş vaziyette getirilmektedir.

Damla Şelale Farkı ile Hayalleriniz Bir Adım Uzağınızda!

Damla Şelale, su perdesi tasarımlarınızı bire bir aynı olacak şekilde hayata geçiriyor!

Siz de uluslararası standartlara uyum sağlayan ürünlerle beraber kalıcı konfor sunan, fonksiyonel ve tarz sahibi şelale tasarımları arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz!