Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu 50. Yılını Kutlamaya Hazırlanıyor

Yapı Kataloğu 50. Yılını Kutlamaya Hazırlanıyor

2023 yılı itibariyle 50. yılına girecek olan YAPI KATALOĞU, bu kapsamda sektörün nabzını tutacak birçok farklı projeyi bünyesinde gerçekleştirecek.

2023 yılının ilk çeyreğinde iki günlük görkemli bir etkinlikle tüm sektör profesyonellerini ağırlayacak olan YAPI KATALOĞU, bu etkinliğe paralel olarak birçok farklı projeyi de beraberinde yürütecek. Marka, özellikle birbirinden farklı önemli başlıklarda yapı sektörünün gücünü de arkasına alarak 50 yıllık geçmişini sektöre en güçlü şekilde vurgulamaya hazırlanıyor.

Yapı sektörü lokomotifleri olan malzeme üretici firmalardan sektör hikayeleri, sektörün en önemli aktörleri olan mimarlardan sektör deneyimleri, birbirinden değerli isimlerin YAPI KATALOĞU için verdiği emeği ortaya koyan YAPI KATALOĞU Belgeseli, yapı sektörüne büyük ölçüde katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projesi gibi başlıklarda YAPI KATALOĞU, marka gücünü en etkili şekilde sektörle yıl içinde paylaşacak.

Bununla birlikte, YAPI KATALOĞU’nun önemli iki alt markası halinde sektörün nabzını tutmaya devam edecek 28. ALTIN ÇEKÜL ÖDÜLLERİ 2022 ve YAPI KATALOĞU MİMARLIK ÖDÜLLERİ 2022 yarışmaları da YAPI KATALOĞU 50.YIL Etkinlikleri kapsamında yeniden sektörle buluşacak.

50 yıllık tarihinde yüz binlerce sektör profesyonelinin ve şantiyenin elinin altında olmuş, Türkiye'nin Yapı Merkezi "Yapı-Endüstri Merkezi"nin, içindeki yüzlerce kişinin vizyon, emek ve destekleriyle bugünlere gelmiş YAPI KATALOĞU, sahip olduğu marka değerini ve sektördeki gücünü en etkili şekilde vurgulayacak.