Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Türkiye’nin En Kapsamlı Yapı ve İnşaat Sektörü Portalı

Türkiye’nin En Kapsamlı Yapı ve İnşaat Sektörü Portalı

Portal, inşaat sektörüne dair en güncel haberleri, ekonomi piyasalarındaki değişen rakamları ve inşaat malzemelerinin fiyatlarını an be an ziyaretçileri ile paylaşarak tarafsız yaklaşımı ile doğru bilgi vererek fark yaratıyor.

Her gün, ağırlığını inşaatçıların oluşturduğu ortalama 7500 kullanıcının ziyaret ettiği www.insaatnoktasi.com, yapılan özel haberler ve röportajlarla sektörün nabzını tutuyor, konut projelerini, inşaat bağlantılı diğer sektörlerin tüm merak edilenlerini kaleme alıyor.

www.insaatnoktasi.com zamandan tasarruf sağlıyor

İnşaat sektörünün kalbi olan demir-çelik fiyatlarında an be an son durumu vererek sektördeki ilgiyi canlandıran, demir-çeliğe bağlı olarak hurda fiyatlarının da değişimlerine yer veren portal, en doğru ve güvenilir bilgiyi ziyaretçileri ile buluşturuyor. Böylece işlerin rutinini kolaylaştırıp ziyaretçileri farklı bir arayışa sokmadığı için zamandan tasarruf sağlıyor. 

insaatnoktasi.com haber sitesinin ötesinde

Yurt içi ve yurt dışı fuarların medya partnerliği görevini üstelenen İnşaat Noktası, inşaat sektörünün içinden profesyonel bir ekip ile çalışırken, editörler tarafından dikkatlice süzülen son dakika haberleri ve sektöre dair tüm bilgiler ziyaretçilere sunuluyor. Portal, dünyanın her yerinden güncel ekonomi, inşaat, demir ve para piyasası haberlerini ziyaretçilerle buluşturuyor. 

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.