Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
FGA Mimarlık ve Archicad Aynı Çizgide Buluşuyor!

FGA Mimarlık ve Archicad Aynı Çizgide Buluşuyor!

FGA Mimarlık, Türkiye distribütörü BIMSOFT firmasının, katma değerli iş ortağı odağı ile daha geniş bir ürün yelpazesinde, BIM adaptasyon süreçlerinde kullanıcıların en yüksek verimle çalışmalarını sağlama misyonuyla bu yolculuğa başlıyor. 23 yılı aşan sektör tecrübesi ile FGA Mimarlık, sektör profesyonellerinin BIM süreçlerinin yönetilmesi, yazılımın eğitim ve teknik destek hizmetlerinin yerine getirilmesi görevlerini üstlenmiştir. Bu sayede daha geniş ürün ve hizmet yelpazesini tek çatı altında toplayarak satış ve teknik destek ekibi ile beraber  Ağustos 2020 tarihinden itibaren Türkiye ana dağıtıcısı unvanıyla FGA Mimarlık ekibi ile birlikte destek olmaya devam edecek. 

GRAPHISOFT Hakkında

GRAPHISOFT, endüstri lideri olan, mimarlar için mimarlar tarafından tasarlanan BIM yazılımı ARCHICAD ürününün üreticisi olan firmadır. GRAPHISOFT, dünyanın ilk gerçek zamanlı BIM işbirliği ortamı olan BIMcloud, dünyanın ilk BIM entegreli “YEŞİL” tasarım çözümlerini sunan EcoDesigner STAR ve BIM görselleştirmesi için dünyada ilk mobil uygulama olan BIMx ile endüstriye liderlik etmektedir. GRAPHISOFT, 2007’den beri Nemetschek Grup’un bir parçası olarak çalışmalarına devam etmektedir.

FGA Mimarlık Hakkında

1997 yılında kurulan FGA Mimarlık, yapı ve multimedya sektörlerine hizmet veren Türkiye’nin önde gelen yazılım sağlayıcılarındandır. FGA Mimarlık, distribütör ve iş ortağı seviyesinde 20’nin üzerinde markanın temsilciliğini yapmaktadır. Distribütörü olduğu yazılımlar arasında Lumion 3D, SketchUp, Cinema 4D, SCIA Engineer ve IDEA StatiCa gibi ürünler bulunmaktadır.