Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Çağın Büro Mobilya Akıllı Ofis Konseptini İMOB Mobilya Fuarında Tanıttı!

Çağın Büro Mobilya Akıllı Ofis Konseptini İMOB Mobilya Fuarında Tanıttı!

ABD, Romanya, Malezya, Moldova, Mısır ve Çin gibi 35 ülkeden markalar fuarda yer aldı ve daha önceki yıllarda olduğu gibi İMOB fuarı bu sene de yine ziyaretçi rekoru kırdı.

Türk ofis mobilya sektörünün en köklü ve önemli oyuncularından biri olan “ÇAĞIN”, %100 yerli üretimi ile oluşturduğu ÇAĞIN TECHNO OFİS’lerinin tanıtımını 15. Uluslararası İstanbul Mobilya (İMOB) fuarında gerçekleştirdi.

Hareketli masa sisteminden projeksiyon ve projeksiyon perdesine, hareketli dolaptan gizli kasa sistemine, ışık sisteminden klimaya ve televizyona kadar ofiste ihtiyaç duyulan materyalleri teknoloji ile birleştiren ÇAĞIN TECHNO OFİS’ler, ses komutları, tablet ve el hareketleri ile ofis ortamındaki araçların yönetimini sağlıyor.

Çağın Ofis Mobilyaları fuarda akıllı ofis konseptinin yanında, üretmiş olduğu inovatif tasarımlarını da Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerine sergiledi.

Çağın Ofis Mobilyaları Fuarda 3 Nesil Bir Arada Yer Aldı

1970 yılında Çağın markasının temellerini atan Rıfat Sarı fuar süresince 3. nesil torunları ile birlikte markanın standında yer aldı. Markanın başarısından memnuniyetini dile getiren Rıfat Sarı bir aile şirketi olarak başarılarının 3 kuşaktır devam etmesinin sebebini, çocukları ve torunlarının geçmişin tecrübesinden yararlanmaları ve bu tecrübeyi şimdinin ve  geleceğin modernizasyonuna uyarlamaları olarak açıkladı.   

'Her Çağın Ofis Mobilyası' olma anlayışına sahip ofis, otel ve kamusal alan için mobilya ve iç mimari çözümleri üreten Çağın Ofis Mobilyalarının Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sarı, fuarın Türkiye ve mobilya sektörü için önemine değinerek, "Dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birisi olan ve 160 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan İMOB’da yer almak bizim için oldukça önemli. Her sene fuara katılıyoruz. Bu sene de fuarda yerli ve yabancı ziyaretçilere yeni ofis tasarımlarımızı ve %100 yerli sermaye ile tasarladığımız akıllı ofis konseptini tanıttık ve çok olumlu tepkiler aldık.“ dedi.