Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bosch Elektrikli El Aletleri, Online Onarım Servisi ile Kullanıcılarının Hayatını Kolaylaştırıyor!

Bosch Elektrikli El Aletleri, Online Onarım Servisi ile Kullanıcılarının Hayatını Kolaylaştırıyor!

Kurumsal web sitesi üzerinden bir tık ile ulaşabileceğiniz Bosch online onarım servisi ile, makinelerinizin hızlı ve kolay bir şekilde tamirini yaptırabilirsiniz.  

Hizmet kapsamında kullanıcılar, tamire ihtiyaç duydukları ürünlerini, Bosch kurumsal web siteleri üzerinden çevrimiçi olarak oluşturabilecekleri form sayesinde yetkili servise ulaştırabiliyor. Taleplerinin ardından kargo firması, kullanıcılarımızın bizzat evinden tamir edilecek olan ürünü teslim alıyor, ilgili yetkili servisimize ücretsiz olarak teslim ediyor. İlgili ürün garanti kapsamındaysa, tamiri "ücretsiz" olarak gerçekleştiriliyor. Ürünün tamiri sonrası ise yine ücretsiz bir şekilde kargo firması, ürünü kullanıcılara geri bırakıyor. Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Online Onarım Servisinin tüm detaylı adımlarını Bosch Professional Türkiye Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Bosch, tamir işlemlerinde değişimi yapılan yedek parçalar için sunduğu 6 ay ek garanti Servisi ile makinenin çok daha avantajlı ve güvenle kullanabilmesini amaçlıyor. Makineler, yetkin uzmanlar tarafından tamir edilirken, orijinal yedek parça kullanımı ile güvenilir ve kaliteli bir hizmet sağlanıyor. Her onarım sonrasında ürünün güvenlik denetimi yapılarak kullanıcıya iadesi öncesi maksimum performans hedefleniyor.

Kaliteli, uygun fiyatlı ve profesyonel servis hizmetinin avantajlarından hemen faydalanmak ve online onarım servisi taleplerinizi oluşturmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.