Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Reynaers Alüminyum'dan Yeni Minimal Sürme Sistemi: SlimPatio 68

Reynaers Alüminyum'dan Yeni Minimal Sürme Sistemi: SlimPatio 68

Reynaers tarafından geliştirilmiş olan yüksek yalıtım performansına sahip yeni SlimPatio 68 Serisi, ultra ince kanat profilleri ve tamamen gizlenmiş eşik profiline sahip. Slimpatio 68 Serisi, tasarımıyla yapılarda maksimum gün ışığı ve ideal panoramik görüntü elde edilmesine yardımcı oluyor. Sistem, entegre yenilikçi teknolojilerle rüzgar dayanımı, su geçirimsizliği, ses ve ısı yalıtımında da üksek standartları barındırıyor.
 
SlimPatio 68 Sürme Sistemi, 2'li ray, 3'lü ray veya hareketli orta kanatlar gibi farklı açılma seçenekleri ile 6 hareketli cam kanada kadar esnek tasarım opsiyonları sunuyor. İsteğe bağlı olarak tüm hareketli kanatlar duvar içine gizlenerek iç mekan ve dış mekan tamamen birleştirilip, kesintisiz, şeffaf ve sınırsız mekanlar elde edilmesine olanak sağlıyor.
 
SlimPatio 68 Sürme Sistem, yüksek direnci sayesinde 2700mm yüksekliğe, 250kg kanat ağırlığına kadar sorunsuz uygulanabiliyor ve Reynaers'in verdiği 10 yıl garantiyle uzun yıllar kullanılabiliyor. Hava geçirmezlik özelliğiyle, konforlu ve enerji verimli mekanların oluşturulmasında tercih ediliyor. Isı yalıtımı açısından yüksek performans sağlarken (1,2 W/m2K ve Ug=0.8 W/m2K), 2 seviye drenajla su geçirimsizliği 450Pa, ses yalıtım performansı da 40dB'e kadar çıkıyor.
 
ISO 9002 sertifikasına sahip yeni minimal sürme sistemi SlimPatio 68, yenilikçi ve modern tasarımıyla Yapı Kabuğu kategorisinde prestijli "Archiproducts Design Awards 2018" ödülüne de sahip.