Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
AKDO ile “Tasarım Konferansları” Serisi Geri Döndü!

AKDO ile “Tasarım Konferansları” Serisi Geri Döndü!

"Mekan Algısı” başlıklı oturumun konuşmacısı Aydan Volkan (Kreatif Mimarlık) idi.

Kreatif Mimarlık İstanbul’da mimar Aydan Volkan, mimar Selim Cengiç ve inşaat mühendisi Mehmet Cengiç tarafından kuruldu. Kurulduğu 1995 yılından beri nitelikli inşa edilmiş, zamana direnen ve dikkatle tasarlanmış kentsel, mimari ve iç mimari ölçeğinde pek çok ulusal ve uluslararası projeye imza attı.

Tamamlamış olduğu tüm projelerinde, şehir planlama, mimari, iç mimari, peyzaj, aydınlatma ve ilgili mühendislik bilimlerini bir bütün olarak değerlendiren Kreatif Mimarlık’ın çalışmaları farklı disiplinler arasındaki tasarım koordinasyonu, katı bütçe ve iş programı kontrolü ve verimli proje yönetimi ile en iyi mimari kalitenin sağlanması esaslarına dayanmaktadır. İnsanlara ve çevreye olumlu etkisi olan, yüksek verimlilikte, sağlıklı ve işlevsel binalar tasarlamayı amaçlayan Kreatif Mimarlık, geçici trendler ve tasarım eğilimlerinden uzak, değerini kullanıcı memnuniyetinden alan “zamansız” mimari üzerine odaklanmaktadır.

Oturumun ardından bir kokteyl ile bir araya gelen olan konuşmacı ve dinleyiciler, mimari tasarım üzerine sohbet edip fikir alışverişlerinde bulunarak keyifli bir akşamüstüne imza attılar.

Tarih: 23.10.2018  

Saat: 16:00. 

Yer: Silkar Plaza

Adres: Ortamahalle Mahallesi, Topkapı Maltepe Cad. No:6, 34030 Bayrampaşa/İstanbul

Telefon: (0212) 576 75 00

E-posta: info@akdo.com.tr

AKDO Tarafından Düzenlenen “Tasarım Konferansları” Serisi

AKDO tarafından, Silkar Plaza’da, “Tasarım Konferansları” adı altında gerçekleştirilen etkinlik zincirinde; endüstri ürünleri tasarımcıları, modacılar, müteahhitler, yapı firmaları, peyzaj mimarları ve mimari ofislerin katılımıyla çeşitli oturumlar, eğitim organizasyonları, konferanslar ve yarışmalar yer alıyor.

Mimari tasarım hakkında ilham veren bu etkinlik serisi, farklı disiplinlerdeki tasarımcılar ile ilgili daha çok bilgi edinmeyi ve fikir alışverişlerinde bulunmayı mümkün kılıyor. Etkinliğin bir sonraki halkasını kaçırmak istemiyorsanız @silkar_akdo veya @yapikatalogu instagram hesabını mutlaka takibe alın!

Tasarım Konferansları serisinde Mimar Aydan Volkan(Kreatif Mimarlık) dışında; Melike Altınışık (Melike Altınışık Architects), Nilüfer Kozikoğlu (NK Mimarlık & Urban Atölye), Oktan Nalbantoğlu (On Tasarım), Boran Ekinci (Boran Ekinci Mimarlık), Enise Burcu Derinboğaz (Praxis Landscape), Efecan Gürbüz (Naif Tasarım), Alper Derinboğaz (Salon Mimarlık) ve Craig Copeland (Pelli Clarke Pelli Architects) yer aldı.