Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Geniş Duvar Tasarımında Yeni Bir Trend: Amazon Konsept Şelale

Geniş Duvar Tasarımında Yeni Bir Trend: Amazon Konsept Şelale

Geniş duvarlar için estetik ve çağdaş bir çözüm olarak su elemanını doğadan esintiler ile buluşturan Amazon Konsept Şelale uygulaması, birçok ölçüye uygun olarak üretilebilmektedir. Maksimum yükseklik 300 cm olmak üzere 300x1500 cm ölçülerinde uygulamalar yapılabilmektedir. Ürün ölçüsü, alana göre orantılı olacak şekilde belirlenmektedir.

Suyun Dindirici Etkisi, Doğanın Enerjisi ile Bir Araya Geliyor!

Amazon Konsept Şelale, estetik görünümün suyun dinlendirici etkisi ile birleştiği tarif edilemez bir deneyim sunuyor. Suyun sesi ve doğanın renkleri ile hem görsel hem işitsel duyularınıza hitap eden tasarım, her nerede olursanız olun huzur ve sakinlik hissini yaşamanızı sağlıyor.

Alışveriş merkezleri, oteller, restoranlar gibi geniş duvarların olduğu geniş mekanlarda kullanıma elverişli Amazon Konsept Şelale tasarımı yapan Damla Şelale, suyun huzurunu her alanda yaşamanızı sağlıyor.

Sorunsuz ve Uzun Soluklu Su Perdesi

Geniş duvarların daha estetik bir görünüm kazanması ve su sesinin rahatlatıcı etkisinin kullanıcılar ile buluşması için tasarlanan su duvarlarının tüm metal aksamları 304 kalite paslanmaz çelik kullanılarak üretildiğinden dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan su duvarında, su elemanından kaynaklı bir çürüme gerçekleşmemektedir.

Öte yandan uygulamaya geçirilen su perdelerinde kireçlenme ya da kullanılan filtrelerde su tıkanıklığı gibi problemler oluşmamaktadır.

Düzenli olarak bakımı gerçekleştirildiğinde ilk günkü görünümünü uzun süre koruyan su perdeleri, dış etkenlerden dolayı zamanla kirlendiğinde ise kolaylıkla temizlenebilmektedir.

Su Tesisatı ile ilgili Kaygılara Son

Konu duvar şelaleleri olduğu zaman ‘su tesisatı’ konusu çokça soru işareti oluşturmaktadır. Damla Şelale bu konuda da tasarımcılara büyük bir esneklik sunuyor ve altyapı olarak su tesisatı gerektirmeyen duvar şelaleleri ile bir adım öne çıkıyor.

Amazon Konsept Şelaleler, su tesisatı gerektirmemektedir. Mevcut su, mekanizma içerisinde devirdaim yaparak çalışmaktadır. Sistem boyunca bu devirdaimin gerçekleşmesi için gerekli olan tek şey, elektriktir. Bu sebeple ürün, montaj alanında bitmiş vaziyette getirilmektedir. Montajı ise alan ölçüsüne göre, maksimum bir gün sürmektedir.

Amazon Konsept Su Perdenizi, Damla Şelale Farkı ile Özelleştirin!

Alışveriş merkezleri, oteller, restoranlar gibi alanlara yeni trend getiren su duvarları, 2023 yılında da favori olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Siz de bu trende ayak uyduranlardansanız, su perdenizi özelleştirmek sizin elinizde! Farklı renk seçimleri ve logo baskı seçenekleri ile Amazon Konsept Şelalerinizi eşsiz kılabilirsiniz.

Kullanılan malzeme, 304 kalite paslanmaz çelik olduğu için boyada kalkma problemi yaşamadan su perdenize, istediğiniz Ral koduna göre elektrostatik boya kaplama yapabilirsiniz.

Öte yandan su perdesi tasarımının hayata geçirileceği alanda, ilgili kurumun tercihine bağlı olarak su perdesinin ayna veya cam yüzeyinde kuruma ait logo baskısı da kullanma imkanı ile alanlarınızda dramatik ve estetik bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Siz Duvar Şelalenizi Hayal Edin, Damla Şelale Gerçekleştirsin!

Damla Şelale, tasarım sürecinde planladığı çerçeveden çıkmıyor ve hayalinizdeki su perdenizi tam anlamıyla hayata geçiriyor! Su perdesi tasarımlarınızın, bire bir aynı olacak şekilde uygulamasını gerçekleştiriyor.

Siz de uluslararası standartlara uyum sağlayan ürünlerle beraber kalıcı konfor sunan, fonksiyonel ve tarz sahibi şelale tasarımları arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz!