Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Nasıl Yapılır? | Ergonomiyi Teknolojiyle Birleştirmek

Nasıl Yapılır? | Ergonomiyi Teknolojiyle Birleştirmek

“Nasıl Yapılır?” editoryal içerik serimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bu linke tıklayabilirsiniz. Yayınlanmasını istediğiniz ürününüz ile “Nasıl Yapılır?” serimizin bir parçası olmak için doldurmanız gereken başvuru formuna ise bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hawk Yükseklik Ayarlı Teknolojik Masa Serisi NEDİR?

Hawk Yükseklik Ayarlı Masa Serisi, gerek bireysel çalışma ortamlarında gerekse de toplu çalışma alanlarında ergonomiyi teknoloji ile birleştirmenin en yeni yolu. Yeni nesil çalışma ortamları, çalışanların mutlu ve konforlu olduğu alanlar sağlamayı gerektiriyor. Ofislerde çalışan bireyler belirli bir oturma pozisyonunda saatlerce hareketsiz kalıyor, duruş bozuklukları, sağlık problemleri yaşıyor. Ayrıca konforsuz çalışma ortamları, verimin de düşmesine sebep oluyor.

“Hawk Makam Masası”

Hawk serisi ile Doxa kişiselleştirilebilir özellikler sunuyor, yükseklik ayarlı masa sistemleriyle kişinin pozisyon değiştirmesine, kendi konforuna uygun yüksekliği ayarlayabilmesine imkan tanıyor. Toplu çalışma alanlarında bile kişiye özel yükseklik ayarı yapılması için özel olarak geliştiriliyor.

Neden Hawk Masa Serisi ?

Hawk Masa Serisi bir ofisteki her çalışanın ihtiyaçlarını ön plana alıyor. Bir ofis için gerekli ürünleri sağlarken modern izleri de ofisinize taşımaya yardımcı oluyor.  Makam masası, duvar modülü, sehpa ve operasyonel masa çeşitleriyle ofisin tüm donanımını sağlamak için özenle tasarlanmış olan Hawk serisi, çalışma ortamını modern ve yenilikçi izlerle donatıyor.

“Hawk Operasyonel Masalar”

Hawk Masa Serisi Nasıl Üretilir?

Günümüzde endüstriyel tasarım ve mühendislik, işlevselliği, dayanıklılığı ve estetiği bir araya getirerek yenilikçi ürünlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu bağlamda, çelik konstrüksiyon üzerine kurulu tek ayaklı tasarım, ters metal kütlelerle desteklenmiş CNC tezgâhlarda metal aksamın parametrik mühendislik programları kullanılarak tasarlanmasıyla hayat bulan Hawk Yükseklik Ayarlı Masa Serisi, sektörde çığır açıyor.

“Hawk Makam Masası Teknik Çizimleri”

Bu üstün masa serisi, alt kısmında özel CNC makinelerle hazırlanmış ve bükülmüş 16mm kalınlığında metal karkas ile başlıyor. Karkasın üzerine ahşap kaplama uygulanarak estetik bir görünüm kazandırılıyor. Ardından tam otomatik CNC makinelerde işlenmiş cilalı tabla MASAYA, sağlamlık ve şıklık katıyor. Üstelik, ETAJER KAPAĞININ   içine entegre edilmiş çöp kovası, kullanım kolaylığı sağlarken estetik dengenin korunmasını sağlıyor.

“Hawk Makam Masası”

Masanın işlevselliği, özel bölmelendirilmiş kumaş kaplı çekmecelerle artırılıyor. Bu çekmeceler, kullanıcıların eşyalarını düzenli bir şekilde saklamasını sağlarken, masanın temiz ve düzenli kalmasına yardımcı oluyor. Arkada ise özel desenli CNC lazer ile işlenmiş buzdolabı bölmesi ve yine CNC abkant preslerde bükülmüş havalandırma bölmeli buzdolabı, kullanıcıların konforunu ve sağlıklı bir çalışma ortamını garanti altına alıyor.

“Hawk Operasyonel Masalar Teknik Çizimleri”

Çalışma istasyonları, DX Color (statik toz boyalı MDF) kullanılarak üretilmiştir. Bu malzeme seçimi, hem dayanıklılığı hem de estetik görünümüyle masanın kullanım ömrünü uzatırken, çalışma alanının şıklığını da koruyor. Ayrıca, emisyon E0 seviyesinde olan bu malzeme, çevre dostu bir üretim sürecini ve kullanıcıların sağlığını ön planda tutmayı hedefliyor.

Tüm metal aksam, özel fosfat banyolarından geçirilerek statik epoksi toz boya ile kaplanmıştır. Bu işlem, hem dayanıklılığı artırırken hem de masanın uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü korumasını sağlıyor. Sonuç olarak, Hawk Yükseklik Ayarlı Masa Serisi, teknoloji ve estetiği bir araya getirerek modern çalışma ortamlarının vazgeçilmez parçalarından biri haline geliyor.

“Hawk Duvar Modülü”

Hawk Masa Serisi Ofislere Ne Kazandırır?

Hawk masa serisi sağladığı inovasyonlar ve ergonomik çalışma imkanlarının dışında, sahip olduğu ürün çeşitliliği bakımından da bir ofisin tüm ihtiyaçlarını gidermekte ve farklı çalışma koşullarına uyum sağlayabilmektedir.

“Hawk Workstation”

Ürün Adı: Hawk Yükseklik Ayarlı Teknolojik Masa Serisi

Kullanım Alanları: Ofisler, Çeşitli Çalışma Alanları

Ürün Özellikleri: Melamin Kaplama, Elektrostatik Toz Boya, Elektrifikasyon, Modüler, Doğal Kaplama, Yükseklik Ayarı

  • Melamin Renkleri: Nagano Meşe, Arya, Cabana, Barok, Marbella Kiraz, Everest, Trabzon Meşe, Milano Ceviz
  • Dx Color Seçenekleri: Gri, Siyah, Antrasit, Ekru Beyaz
  • Metal Renkleri: Beyaz, Siyah
  • Doğal Kaplama Renkleri: Meşe, Ovengkol, Tütsülü Meşe