Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Doğal Taşın 82 Yıllık Hikayesi

Doğal Taşın 82 Yıllık Hikayesi

Birçok farklı bölgede bulunan taş ocakları, ileri teknolojiye sahip olanakları ile özel koleksiyonlarını gün yüzüne çıkarıyorlar. Afyonkarahisar’da konumlanan entegre fabrikası ile çalışan Alimoğlu, doğanın gizli sanatı olan mermer, traverten ve doğal taşları uzman kadrosuyla birlikte incelikle işliyor.

“Tüm Dünyanın Takibindeyiz”

82 yıllık deneyimiyle her geçen gün daha da büyüyerek faliyetlerine devam eden Alimoğlu Mermer, sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor. Bu anlamda hassasiyet ile çalışmalarını hız kesmeden sürdüren firma yalnıza ulusalda değil, uluslararası arenada da adından sıkça söz ettiriyor. Alimoğlu Mermer, tüm dünyanın takibinde olan uluslararası fuarların tamamında yer alıyor.

Avrupa ve Uzak Doğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına koleksiyonlarını gönderen firma, tescili kalite güvencesi de sunuyor. Firmanın liderliğini yürüten Sayın İbrahim Alimoğlu, kuruldukları günden bugüne kaliteden ve güvenden asla ödün vermediklerini, bu kavramların aileden gelen bir iş geleceği olduğu söylerken, “Alimoğlu Mermer olarak, her zaman dünyadaki sektörel gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve koleksiyonlarımız özenle oluşturuyoruz. Bu sayede de tüm dünyanın takibinde olmayı başarıyoruz diyebilirim. Bugün farklı kıtalarda Alimoğlu Mermer ürünlerinin yer aldığı yüzlerce proje olmasından gurur duyuyoruz.” İfadelerini de sözlerine ekledi.

Güven, Kalite, Memnuniyet ve Başarı

Alimoğlu Mermer yönetim ekibi, işlerinin yalnızca müşteri taleplerini yerine getirmek olmadığını, asıl önemli olanın taleplerin yanında memnuniyet ve güven duygusunu sağlamanın olduğunu belirtiyorlar. Alimoğlu Mermer’in her gün büyüyerek faliyetlerine devam etmesinin altında yatan en büyük sırrın da bu özverili iş etiği olduğunun altını çiziyorlar. Güven, kalite, müşteri memnuniyeti, teknoloji, çevre bilinci ve iş güvenliği gibi kavramların firmanın genel ilkeleri olduğunu ve bu ilkelerden asla taviz verilmediğini de sözlerine ekleyen yönetim ekibi, bu sayede sınırları aşan başarılar elde ettiklerini de ifade ediyorlar.