Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Gentaş Dünyanın ve Sektörün Geleceğini Önemsiyor

Gentaş Dünyanın ve Sektörün Geleceğini Önemsiyor

Avrupa’nın en büyük fuarlarından biri olan INTERMOB, geliştirilen çevre dostu uygulamaları, malzemeleri ve teknolojileri, sektördeki girişimleri takip etmek ve yeniliklerimizi tanıtmak için bir zemin oluşturuyor.  Özellikle yurt içi, yurt dışı katılımcıları ve ziyaretçileri bir araya getiren uluslararası bir platform oluşturan INTERMOB Fuar’ı, yeni bağlantılar kurmak, ihracatı artırmak, sektörün öncüleri ile fikir alışverişinde bulunmak ve sektörün nabzını tutmak için mükemmel fırsatlar sunuyor.

GENTAŞ da stratejik politikasının bir parçası olarak teknolojiye, kaliteye, insana ve çevreye sürekli yatırım yaparak Ar-Ge çalışmalarının neticesinde gerçekleştirdiği yenilikleri fuarda kendi markası ile sundu. Yeni ürünler, renk ve yüzeyler, ziyaretçilere sunularak var olan iş birlikleri geliştirildi. INTERMOB aynı zamanda potansiyel müşterilere ulaşmak için de önemli bir platform oldu.

Dünyanın ve sektörün geleceğini önemseyen bir marka olarak GENTAŞ, bu yıl çok daha fazla markanın geleceği önemseyerek sürdürülebilir teknolojiler ışığında attıkları adımları görmekten mutluluk duyuyor. Üretim süreçlerinde çevre dostu teknolojiler kullanılmasına ve doğal kaynakların korunmasına önem veren GENTAŞ, bu konudaki gelişmeleri de yakından takip ediyor. Gelişerek büyümeyi amaç edinmiş bir marka olarak pazar taleplerinin de bu yönde ilerlemesiyle birlikte daha sürdürülebilir, çevre dostu ürünlere yaptığı yatırımları her geçen gün arttırıyor.