Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
EGGER, Yeni Dekoratif Koleksiyonunun Lansmanını Gerçekleştirdi

EGGER, Yeni Dekoratif Koleksiyonunun Lansmanını Gerçekleştirdi

Ahşap bazlı malzeme uzmanı EGGER Grup, iş ortakları, mimarlar ve imalatçılara yönelik dekoratif koleksiyonları ile uzun yıllardır başarılı adımlar atıyor. Şubat 2024'te sektöre sunulacak yeni koleksiyonu ile küresel orman ürünleri üreticisinin başarı hikâyesine yeni bir bölüm ekleniyor. EGGER Mobilya ve İç Tasarım Pazarlama ve Ürün Yönetimi Müdürü Hubert Höglauer, "Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Koleksiyon sürecinin son dört yılı, değişim ve belirsizlikle yoğruldu. Bu durum, tüm dünyanın içinde bulunduğu koşullar göz önüne alındığında bir yıl kadar ertelenmek zorunda kalan yeni koleksiyonumuzu da etkiledi. Özel pazar gereklilikleri, dinamik rekabetçi ortam ve hızla gelişen trendler, Dekoratif Koleksiyon konseptimizi yeniden ele almak konusunda bizi teşvik etti." dedi.

Dekoratif Koleksiyon 24+ ile EGGER, ilk defa kademeli bir koleksiyon sunuyor. Bu, koleksiyonun tamamen yeni bir sürüm olmayacağı ve en fazla iki yılda bir koleksiyonda güncellemeler yapılacağı anlamına geliyor. Hubert Höglauer, "Bu kademeli konsept sayesinde yeni trendlere, yeni etkilere ve yeni ürün inovasyonlarına daha hızlı karşılık verebileceğiz. Daha kısa güncelleme döngülerine rağmen tüm yeni ürünlerin en az dört yıl boyunca erişilebilir olacağını garanti ediyoruz. Böylece daha uzun vadede müşterilerimize projelerini planlama güvencesi sağlıyoruz." ifadelerini kullanarak Dekoratif Koleksiyon’un konseptini özetledi. EGGER'in iş ortaklarının yanı sıra mimarlara ve imalatçılara da küresel olarak örnek bir dekor ve ürün portföyü sunulacak. Bu portföy, uzun soluklu olarak güncel tutulacak. Bölgesel ihtiyaçlar, yerel stok programları kullanılarak karşılanacak.

Ahşap bazlı malzeme üreticisi, yeni koleksiyon konseptinde birbiriyle kesişen dijital ve analog hizmetlere özel olarak önem veriyor. Hubert Höglauer, "Dijitalleşme, hepimize yeni fırsatlar sunuyor. Bu yeni dönemde fiziksel koleksiyon dosyamız ile Şubat 2024'te yayına alınacak olan yeni web sitemiz ve revize edilen Dekoratif Koleksiyonu uygulamamız arasında bağlantı kurmaya odaklandık. Fiziki numunelerin farklı yaşam alanlarındaki etkisi, uygun dekor kombinasyonları ve ürünlerin ulaşılabilirliği her zaman dikkate alınacak. Üstelik EGGER inside ve mobilya planlayıcımızla gerçek tasarım verilerini kullanarak somut mobilya fikirleri sunuyor, ayrıca satışa hazır uygun mobilya parçalarından da 1 adet tedarik ediyoruz. Bu sayede müşterilerimiz için yepyeni bir hizmet deneyimi yaratıyoruz." sözleriyle hizmet anlayışlarını vurguladı.

Yeni EGGER Dekoratif Koleksiyonu 24+, 2023 sonbaharında EGGER'in dünya çapındaki iş ortaklarına sunulacak. Mimarlar ve imalatçılar, yeni ürünleri diğer mekânların yanı sıra Hamburg ve Stuttgart'ta bulunan architect@Work'te önceden görme imkânı bulacak.

EGGER ile daha fazla olanak ve çözümün tam zamanı

EGGER, Dekoratif Koleksiyonu 24+'yı "Daha Fazlasının Tam Zamanı" mottosuyla sunuyor. Orman ürünleri sektörünün ilham veren oyuncusu, değişim ve dönüşüm zamanlarında doğrudan ya da dolaylı müşterilerine daha fazla olanak ve çözüm sunuyor. "Şubat 2024'te mevcut dekorların, sağlıklı evlerde kendine yer bulan ve sürdürülebilir ürünlerin yanı sıra, ilham veren yeni ürünleri ve kapsamlı koleksiyon dosyamızı en uygun şekilde tamamlayan çok sayıda dijital hizmeti sektöre sunacağız." diye ifade ediyor Hubert Höglauer.

EGGER Türkiye ve Kafkaslar Satış Müdürü Yeliz Dural Arslan, yeni koleksiyonun çeşitliliğini şu sözlerle aktardı: “Dekoratif Koleksiyon 24+, PerfectSense, Eurodekor ve tezgah ürün portföyünde 300'den fazla dekor/doku kombinasyonu içeriyor. Bu ciddi anlamda sektörü güçlendiren ve tasarımları besleyen bir detay. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak düzeyde kendimizi geliştirmeye her zaman olduğu gibi devam ediyoruz.”