Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Feltouch, New Glow Koleksiyonu’nun Yeni Üyesi olan Pumpkin’i Duyurdu!

Feltouch, New Glow Koleksiyonu’nun Yeni Üyesi olan Pumpkin’i Duyurdu!

Doğadan Esinlenen Zarafet: Pumpkin 

Pumpkin, benzersiz tarzıyla doğadan ilham alarak; ‘Modernist British Award’ ödüllü tasarımcı David Fox tarafından tasarlandı. Lansmanı yapılan Pumpkin Akustik aydınlatma, Feltouch'un New Glow Koleksiyonu'na dahil oluyor. Bu yeni aydınlatma tasarımının bal kabağı biçimindeki tasarımı, iç mekanlara renkli ve dinamik bir iç mekân atmosferi sunuyor. 

Pumpkin'in yarı dairesel ve hafif oval şekli etkileyici bir tasarım estetiği sunar. Pumpkin, belirgin merkezi şişkinliği ve dışarı doğru şekillendirilmiş etek kısmıyla, şık ve zarif bir görünüm yaratırken, E27 duyu sayesinde standart UFO ampullerinin yanı sıra çeşitli ampullerin kullanımına olanak sağlar. Böylece çok yönlü, evrensel bir aydınlatma çözümü sunar.  

Çevre Dostu Malzeme Seçimi: PET Keçe

Pumpkin'in üretiminde kullanılan malzemeler %100 polyesterden oluşur ve içeriğin %50'si geri dönüştürülmüş PET barındırır. Bu çevre dostu yaklaşım, her Pumpkin modelinde 0,5 litrelik 8 PET şişesinin geri dönüşümüne katkı sağlar. 

Tasarım ve Fonksiyonun Mükemmel Uyumu

Pumpkin'ın tasarımı dekoratif, aydınlatma ve akustik çözümleri sıradan aydınlatma armatürlerinin ötesinde bir işlevsellik sunar. Sağlam ve uzun ömürlü PET keçe, zarif stiline dayanıklılık sağlar. Feltouch’ın sunduğu Natural renk, Natural üzeri kaplama Mandarin renk ve çift taraflı Mandarin renk seçenekleriyle Pumpkin, farklı tercihleri ve mekanları karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. 

Her Mekân İçin Estetik Akustik Tasarım

Pumpkin'ın şık ve uyarlanabilir tasarımı, oteller, restoranlar, kafeler, ofisler, bekleme alanları ve eğitim alanları dahil olmak üzere çeşitli ortamlar için uygundur. 

Pumpkin ile doğadan ilham alarak tasarlanmış, çevre dostu ve estetik bir aydınlatma deneyimi yaşamak için Feltouch'un New Glow Koleksiyonu'nu keşfedin.