Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
SAMET, İntermob’da “Lokal Üretimin Değeri”ni Tasarımcılarla Birlikte Değerlendirdi

SAMET, İntermob’da “Lokal Üretimin Değeri”ni Tasarımcılarla Birlikte Değerlendirdi

50 yıldır teknoloji ve inovasyonu yatırım alanının merkezine koyan, dünyadaki trendleri yakından takip ederek “inovatif yaklaşımlar” benimseyen SAMET, üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünlerinin yanı sıra dijital çözümleri ile de fuara damgasını vurdu. 600 m2’lik özel tasarım standında tüm yenliklerini, yaşayan mekanlarla birlikte sergileyen SAMET, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaştı.

Türkiye’nin lider, dünyanın sayılı mobilya üreticilerinden biri olarak bu topraklarda üretim yapmanın değerini bilen SAMET, “Tasarımın geleceğinde lokal üretimin yeri” başlıklı söyleşileriyle de üretici ve tasarımcı sorumluluğunu sektörün önemli isimleri ile birlikte değerlendirdi.

Görkem Volkan, Kurtul Erkmen, Deniz Galip, Erdem İşler ve Emre Özücoşkun’un yer aldığı sohbetlerde hem mimari hem de iç mimari açıdan değerlendirmelerde bulunan konuklar; lokal üretimin dünyanın ve tasarımın geleceği için çok önemli olduğunu bu sorumluluğu taşıyan üreticilerin tasarım dünyasının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmeleri için dünyadaki trendleri yakından takip ederek teknoloji ve inovasyondan vazgeçmemeleri gerektiğini dile getirdiler. Üstün teknolojiyi tasarımla birleştirdiği yenilikçi ürünleri ve hizmetleri ile SAMET’in mobilya aksesuarları endüstrisinde bu konuda en iyi örnek olduğunun altını çizdiler.

Sektördeki son trendlerin, tasarımların ve hizmetlerin yer aldığı İntermob’da en iyi kullanıcı deneyimi sunan, yenilikçi, sürdürülebilir ve ödüllü ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen iş ortakları, mobilya endüstrisi paydaşları ve sektör profesyonelleri ile buluşturan SAMET; aynı zamanda bu etkinlikle de tüm tasarım severleri standında ağırladı.