Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Baymak Connect Akıllı Oda Termostatı, Isınma Konforunu Yeniden Tanımlıyor

Baymak Connect Akıllı Oda Termostatı, Isınma Konforunu Yeniden Tanımlıyor

Baymak Connect: Programlanabilir Konfor

Baymak Connect akıllı oda termostatı, yenilikçi vizyonu ile teknolojik imkanları bir araya getiriyor. Ürünün haftalık programlama ve otomatik modları kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu özelliği ile ısıtma düzeyini yaşam stiline veya evi kullanma biçimine göre özel olarak ayarlama şansı yaratıyor. Kişisel isteklere, durumlara ve etkinliklere uygun sıcaklık ayarı yapma olanağının yanı sıra; kombinin çalışma saatlerini belirlemek, eve geldiğinizde istediğiniz sıcaklığa bürünmüş evinizin keyfini çıkarmak da mümkün! Çünkü Baymak Connect, evin ısınma süresini tam olarak hesaplayarak vaktinde devreye giriyor. Böylece istenilen ideal oda sıcaklığına istenilen zamanda ulaşılabiliyor. Dolayısıyla, yarattığı konforun ve esnek kullanımın yanı sıra, bu nitelikler aynı zamanda doğalgaz tüketimini ve masrafları kontrol etme imkanı tanıyor. Ortama uygun ideal sıcaklığı ayarlayarak aşırı ısınmanın önüne geçtiği için ev veya ofis ortamlarına bir konfor kazandırıyor ve özellikle kış aylarında vazgeçilmez bir yardımcı haline geliyor. Gereksiz enerji tüketimini önlemiş oluyor ve karbon ayak izinizin küçülmesine de katkı sağlıyor.

Tasarrufu Kolaylaştıran Teknoloji

Baymak Connect’in vadettiği olanaklar bunlarla da sınırlı kalmıyor; eviniz, iş yeriniz ve diğer yaşam alanlarının sıcaklığını, zaman ve mekan fark etmeksizin, uygulama üzerinden uzaktan erişim ile kontrol etme olanağı bulunuyor. Connect uygulamasını akıllı telefon veya tablete indirme suretiyle uzaktan kontrol edebildiğiniz evinizin kombisini açıp kapatmak, sıcaklık ayarını düşürmek veya yükseltmek mümkün hale geliyor. Tasarımı IOS ve Android cihanlarla uyumlu olacak şekilde geliştirilmiş olan bu ürün, %30’a varan enerji tasarrufu ile hem çevre hem de cüzdan dostu olduğunu da kanıtlıyor. Ürünün ısınma sistemlerini etkin biçimde kontrol etmeye yönelik sunduğu nitelikler, hem enerji maliyetini azaltarak gereksiz harcamaların önüne geçiyor, hem de çevresel etkiyi minimize ederek doğaya olumlu bir katkıda bulunuyor.

Baymak Connect, üstün TPI kontrol algoritması sayesinde kombi ideal sıcaklığa daha kısa sürede ve daha az enerji harcayarak ulaşıyor. Sıcaklık dalgalanmaları minimuma iniyor ve 0,1 derece hassasiyetli termostatların aksine kombi gereksiz yere ateşlenmemiş oluyor. Termostat üzerinden de sıcaklık ayarı yapılabildiği için, internet bağlantısı kesildiğinde sorun çıkmamış oluyor, konforunuz korunuyor.