Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Assan Panel'in WDWT Taşyünü Cephe Paneli Yangın ve Ses Yalıtımda Yüksek Performans Sunuyor

Assan Panel'in WDWT Taşyünü Cephe Paneli Yangın ve Ses Yalıtımda Yüksek Performans Sunuyor

Sandviç panel sektörünün küresel üreticilerinden Assan Panel, bugün geliştirdiği sandviç cephe panelleriyle, sektörün talep ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretiyor. Assan Panel sandviç cephe panelleri endüstriyel sektörün ihtiyacını karşılarken, yaşam ve çalışma alanlarını daha konforlu hale getirerek ısı, su, ses izolasyonu ve üstün yangın güvenliğini sağlıyor.

Globalde sandviç panel pazarının en çok tercih edilen markalarından olan ve sürdürülebilir ürünlerle katma değer sağlamayı amaç edinen Assan Panel’de, farklı kalınlıklarda ve özelliklerde iç dolgu malzemeleri (Smartcore, PIR, Taşyünü) kullanılarak, farklı formlar ve zengin renk seçeneklerine sahip metal yüzeylerle sandviç paneller üretilebiliyor.Assan Panel'in cephe panelleri; sanayi yapıları, fabrikalar, soğuk hava depoları gibi birçok yapıda güvenle kullanılıyor.

Güvenlik ve estetik bir arada

Assan Panel'in geliştirdiği WDWT Taşyünü Cephe Paneli, bugün pazardaki en yüksek yangın ve ses yalıtım performansına sahip ürünlerdendir. Hızlı ve sorunsuz montajı sayesinde kullanıcılarına hem zamandan hem de işçilikten tasarruf sağlayan WDWT Taşyünü Cephe Paneli, renkli yüzeyi sayesinde boya gibi ilave kaplamalara da gerek duymuyor.

RAL kataloğundan renk seçimi yapılabilen WDWT Taşyünü Cephe Paneli'nde, kullanılacağı yere uygun yüzey boyası (Polyester, PvdF, Plastisol, PVC) seçenekleri bulunuyor. Hem yatay hem de düşey uygulanabilen WDWT Taşyünü Cephe Paneli’nin bağlantı elemanlarının gizli olması cephelerde estetik bir görüntü sağlıyor.

Assan Panel'in Balıkesir'deki tesislerinde üretilen WDWT Taşyünü Cephe Paneli, sanayi yapıları, askeri yapılar, sosyal yapılar, zirai yapılar, spor tesisleri, şantiye binaları, silolar, hipermarketler, alışveriş merkezleri, hal binaları ve idari binaların yanı sıra taşıyıcı sistemi çelik veya prefabrike beton olan tüm yapılara uygulanabiliyor.