Bizi Takip Edin

Etkinlik Detayı

 

1991 - 2018 yılları arasında Yapı-Endüstri Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak anılan ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’, Türkiye’nin yapı malzemesi alanındaki ilk ve tek ürün ödül programıdır. 2020 yılı itibariyle YAPI KATALOĞU çatısı altında 29. kez hayat bulacak olan ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ şimdi uluslararası arenaya taşınıyor.

47 yıllık tarihinde mimarların, projelerin ve şantiyelerin, yapı malzeme firmaları ile tanışmalarını ve ürünlerle ilgili detaylı bilgi edinmelerini sağlayan yapı sektörünün en güvenilir kaynağı YAPI KATALOĞU 2020 yılı için misyonunu, Türk yapı sektörünü ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ vesilesiyle uluslararası boyuta taşımak olarak belirledi.

‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Ödülleri’, kendi alanlarında uzman ve profesyonel kişilerden oluşan jürinin, ‘Yapıda İnovatif Ürün Ödülü’, ‘Yeşil - Sürdürülebilir Ürün Ödülü’, ‘Pazarlama Ödülü’ ve ‘Fikir Ödülü’ olmak üzere 4 kategoride seçim yapacağı, Türk yapı sektöründe yapı malzemesi alanında faaliyet gösteren yapı malzemesi üreticisi veya temsilcisi firmaların, kuruluşların, akademik grupların, araştırma laboratuvarlarının, girişimcilerin başvurabileceği bir ödül programı.


Ödül programının katılımcılarına sağlayacağı avantajlar şöyle: Uluslararası alanda rekabet edebilir seviyeye gelmek;  tüm firmalar için ortak bir platformda yer almak; marka bilinirliği artırmak; ticari bir ürüne henüz dönüşmemiş, araştırma ve geliştirme safhasındaki katılımcılar için sektörde bilinirlik kazanmak ve iletişim ağlarını geliştirmek; YAPI KATALOĞU, yıllık medya ve tanıtım gücüyle desteklenmek; sosyal medyada takipçilerle daha interaktif bir ilişki kurmak;  “Geleceğin Mimarlarına” markalarını tanıtmak; yayın ortaklıkları sayesinde, firmalara hem yerel, hem global mecralarda tanıtım şansı sağlamak; Altın Çekül Malzeme Kitabı 2020’de yer almak.


  • Tarih:15 Nisan - 15 Eylül 2020

 

Benzer Etkinlikler

>