Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Yeni Nesil Çatı Örtüleri ile Olağanüstü Uzun Ömür!

Yeni Nesil Çatı Örtüleri ile Olağanüstü Uzun Ömür!

Dörken'in bu süreçte amacı, uzun ömürlü ve zor koşullarda bile yüksek dayanım gösteren çatı örtüleri geliştirmekti. Başarısını, DELTA® markalı ürünleri her geçen gün geliştirmeye borçlu olan firma, bu sayede yeni görevinde de başarılı oldu; "uzun ömürlülüğü" yeniden tanımladı ve kendini kanıtlamış ürünlerini daha iyi hale getirdi.

Güvenliğiniz için 30 yıl garanti

Dörken bu görevi sonunda, 30 yıl garantili* yeni nesil çatı örtülerini geliştirdi. Bu başarılı yolculukta edindiği bilgiler ile premium ürünler olan DELTA®-MAXX PLUS ve DELTA®-FOXX PLUS'ı daha iyi hale getirdi ve yeni ürün grubu olan DELTA-XX PLUS® ailesini bu bilgiler ışığında geliştirdi. Şimdi de bu ürünlerini 30 yıl işlev garantisi ile sunuyor.

"Güvenliğiniz, sözümüzdür!"

Kalitesi kanıtlanmış hammaddeler, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve  DELTA®-BiCo-, DELTA®-AdTec gibi son teknoloji üretim süreçlerinin bir araya gelmesiyle bu başarı elde edildi. Uzun vadeli ve zorlu kalite testleri, hızlı yaşlanmanın temel nedeninin hava hareketinin olduğunun göz önünde bulundurulması ve özel test prosedürleri, yeni nesil çatı örtülerinin dayanıklılığını ortaya koydu.

Dörken yeniliği, ETA (Avrupa Teknik Değerlendirmesi) tarafından da açıkça doğrulandı. Bu sayede, çatı örtülerinin yaşlanma sürecini büyük ölçüde yavaşlatmayı başardı.

Sonuç olarak, ister eski bir çatının değişimi, ister yeni bir çatının inşası, ister bir renovasyon işi olsun, her uygulama için Dörken premium ürünlerinin kullanımı uygundur. Uzun ömürlü çatılar için geliştirilen yeni nesil çatı örtülerinin tüm avantajlarını Dörken ile keşfedin!