Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
SAMET, Yaşam Alanlarında Yüksek Konfor Sunan Ürünleri ile 45. Yapı Fuarı’nda!

SAMET, Yaşam Alanlarında Yüksek Konfor Sunan Ürünleri ile 45. Yapı Fuarı’nda!

26-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, ürün yeniliklerini ve en son teknolojilerini sergileyecek olan SAMET, aynı zamanda fuar boyunca birbirinden değerli mimarları özel söyleşilerle kendi standında ağırlayacak. 50 yılı aşkın köklü geçmişini yenilikçi yaklaşımlara entegre etmenin yanı sıra yapı ve tasarım kültürüne katkıda bulunmayı önemseyen SAMET, bu alanda önemli isimlerin değerli fikirlerini kayıt altına alıyor.

SAMET; sektörün en önemli buluşmasında, en iyi kullanıcı deneyimi sunan, yenilikçi, sürdürülebilir ve ödüllü ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen iş ortakları, yapı endüstrisi paydaşları ve sektör profesyonelleri ile buluşturmayı hedefliyor. Fuarda yer alan tüm ürünler SAMET’in sürekli gelişimini temsil ediyor.

“Konfora hizmet eden teknoloji ve tasarım”

Tasarım ve üretim felsefesini, ürünleri ile kullanıcısının hayatını daha konforlu ve kaliteli hale getirmek üzerine inşaa eden Türkiye’nin lider, dünyanın ise en büyük mobilya teknik aksesuarları üreticilerinden SAMET daha konforlu bir yaşam için kusursuz uyumla çalışan mükemmel çalışma performansını ürünlerinin odağına yerleştiriyor.

Deneyimli AR-GE mühendislerinin geliştirdiği Multi-Mech Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi, mükemmel fonksiyonu ve sofistike tasarımı, zarif bir açma hareketi ile açılan, istenilen seviyede durdurulabilen dolap kapağı, sahip olduğu minimalist tasarım ve ölçüler ile kabin içerisinde maksimum kullanım alanı sunuyor. Multi-Mech, geniş renk yelpazesi ile farklı mobilya tasarımları ile kusursuz bir uyum yaratırken, dekoratif süs kapakları üzerinde farklı logolarla kişiselleştirme imkanını da beraberinde getiriyor.

FlowBox Yeni Nesil Çekmece Sistemleri, kusursuz ve ultra ince yanak tasarımı ve üstün ray teknolojisi ile mutfak ve banyolar için eşsiz görünümü mükemmel fonksiyon ile birleştiriyor. 4 farklı yan panel yüksekliği, çekmecelerde kişiselleştirmeye imkan sağlayan cam yan panelleri, şık çekmece düzenleme sistemleri, kiler çözümleri ve daha birçok tamamlayıcı çekmece sistemleri çözümleri, şık renk alternatifleri ile birlikte sektör profesyonellerine sunuluyor.  

En İyi Stant Tasarımı

Fuarın en önemli katılımcıları arasında yer alan SAMET, tasarım ve inovasyon odaklı hizmet yaklaşımını stant tasarımında da göstererek geçen yılın “En İyi Stant Tasarımı” ödülüne layık görülmüştü. Bu yıl da en üstün teknoloji ve tasarımla şekillenen ürünlerinin sergileneceği standını güncel kullanıcı tercihleri ile şekillenen farklı renklerin bir arada olduğu hareketli ve sıcak bir tasarım ile buluşturuyor.