Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Çocuklar için Masalsı Bir Banyo Deneyimi: Creavit Ducky Serisi

Çocuklar için Masalsı Bir Banyo Deneyimi: Creavit Ducky Serisi

İnsan odaklı bakış açısıyla öne çıkan Creavit, banyoları her gün yenilikçi tasarımları ile buluşturuyor. Bu anlamda çocukların dünyasını renklendirmek ve emniyetli bir mekan sunma düşüncesiyle tasarladığı Ducky Serisi; banyo deneyimini masalsı bir yolculuğa dönüştürüyor.

Çocukların hayal dünyasını gerçeğe dönüştüren Ducky, isminden de anlaşılacağı üzere ördek figürünün sevimli siluetini banyolara taşıyor. Ergonomik açıdan çocuk ölçülerini temel alan seri, sadece estetik açıdan değil aynı zamanda detay tasarımlarıyla da ön plana çıkıyor. Köşesiz çizgisi ve düşme ihtimalini önleyen monoblok lavabosuyla yaşanabilecek kazaların önüne geçiyor ve çocuklar için emniyetli bir banyo deneyimi sağlıyor. Tuvalet eğitim sürecini keyifli hale getiren seri, tasarım dünyasının saygın ödüllerinden A’ Design Award ödülüne layık görülmesi ilk çocuk banyosu alanında bir ilke imza atıyor. 

Creavit'in insan odaklı tasarım anlayışının bir yansıması olan Ducky Serisi ve bu anlamda geliştirilen benzersiz ürünlerle dolu dünyanın kapılarını www.creavit.com.tr web sitesi üzerinden aralayabilir ve detaylara ulaşabilirsiniz.