Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Bau 2023 Fuarı’nda DURLUM İnovatif Ürünleri ile Dikkat Çekti

Bau 2023 Fuarı’nda DURLUM İnovatif Ürünleri ile Dikkat Çekti

Firmaların, ürün ve hizmetlerini sergiledikleri standlarının yanı sıra, özel etkinlikler, forumlar, konferanslar ve ödül törenleri de düzenlendi. BAU 2023 fuarı, mimarlar, tasarımcılar ve inşaatçılar için yenilikçi çözümler ve ürünlerle tanışma, detaylı bilgi edinme ve ayrıca en son gelişmeler ve trendler hakkında genel bir fikir edinme imkanı sundu. Almanya kökenli bir firma olarak Durlum Türkiye de, Bau 2023 Fuarı’nda dünyanın farklı yerlerinden gelen uluslararası temsilcileri ile biraraya gelerek aktif katılım sağladı.

Durlum, kullanıcının duygusal gereksinimlerine odaklanarak, dünya çapında ilham veren ürünler sunar. Metal asma tavan, petek tavan, genişletilmiş metal tavan, ısıtma-soğutmalı tavan, ahşap görünümlü tavan, ışıklı tavan ve aydınlatma sistemleri  üreticisi olarak Durlum, AR-GE çalışmalarına öcelik verir ve ürettiği yenilikçi fikirlerini hayata geçirerek global etkinliklerde tanıtmak amacıyla mümkün olduğunca fazla katılım sağlar. Bu bağlamda Durlum, birçok önde gelen global firma ile birlikte, önde gelen mimarlık ve malzeme fuarı BAU 2023'te de yerini aldı.

Her türlü mimari proje çözümleri için DURLUM

Durlum, modern ve emosyonel mimarinin, işlevsel, tasarımsal ve sürdürülebilir bir sentezi olan, geniş bir yelpazede ürüne sahiptir. Tavan ve ışık arasında modern ve samimi bir diyalog kurar ve kullanıcıya kendini evinde hissettirir. 50 yılı aşkın deneyimi ile Durlum, ürünlerini dünya çapında kullanıma sunar ve havalimanlarından alışveriş merkezlerine, ofislerden eğitim kurumlarına, sağlık merkezlerinden kültür yapılarına kadar her türlü mimari proje için yaratıcı çözümler üretir.

Durlum’un Loop, Liva, Ticell N, Diamond Tube, Polylam, dur-Graphics ve Fluid ürünleri, fuarda sergilenerek ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Ürünleri gözlemleme fırsatı bulan farklı sektörden, ülkeden ve yaş grubundan ziyaretçiler, Durlum Türkiye ekibinin aktif desteğiyle sorularına yanıt bularak, kendilerine uygun ürünü tercih etme şansı yakaladılar.

Fonksiyonel, dinamik ve estetik: LOOP®

Durlum'un yenilikçi metal tavanı LOOP®, ritmik yuvarlak boşluklu yapısıyla sonsuzluk ve ferahlık hissi yaratır. Aydınlatma elemanları ile kusursuz bir uyum sağlar ve üstün akustik özelliklere sahiptir. Teknik özelliklerinin yanısıra oldukça dinamik ve estetik bir üründür.

Geçirgen, homojen ve dinamik: LIVA

LIVA çok yönlü açık hücreli bir tavan olup, geçirgen ve homojen bir görünüme sahiptir. Farklı yüksekliklerde birleştirilebilen, birbirine dik açılarda yerleştirilmiş alüminyum paneller, tavanda dinamik bir görünüm oluşturur ve birçok kombinasyon seçeneği sunar.

Karakteristik ve şık: TICELL-N

TICELL-N alüminyum yüzeyinin örgü benzeri dokusu ile sade ve şık bir görünüme sahiptir. Işık akışını yansıtacak şekilde tasarlanmıştır. Karakteristik tasarımları olan projeler için idealdir.

Doğal ışığın dansı: DIAMOND TUBE

DIAMOND TUBE doğal ışık sistemi, ortama doğal bir dinamizm katar. Yüksek reflektif alüminyumdan oluşan sayısız ikizkenar üçgen elemanlardan oluşan sistem, gelen doğal ışığı etkili bir şekilde iç mekana yönlendirir. Gün içerisinde güneşin konumuna ve şiddetine göre içeride ışık dansları yaratır.

Lineer Dikey Lamel Tavan: POLYLAM®

POLYLAM® dikey lamel tavan sistemleri, lineer görünüme ve mükemmel akustik özelliklere sahiptir. Okul, kütüphane, havaalanı ya da lobiler gibi sessizliğe ihtiyaç duyulan yüksek trafikli alanlar için özel tasarlanmıştır. Fonksiyonel olmanın yanında birçok farklı renk ve desen seçeneği ile kullanıldığı alana dinamizm ve estetik kazandırır.

Yenilikçi ve özgün baskılar: dur-GRAPHICS

Tamamen size özel ve yenilikçi bir ürün denemek istiyorsanız, dur-GRAPHICS tam size göre. Metal tavanlar, duvar kaplamaları ve sıva altı armatürlerdeki baskılar, kişiye özel tasarımlar için yaratıcı fırsatlar sunar. dur-GRAPHICS’in baskıları, ürün ile kullanıcı arasındaki mesafeye ve görselin malzeme dokusu ile uyumuna dikkat ederek hazırlanır. Baskıya hazır tasarımlarında genel zevke uygun görseller seçilmiştir. Ancak kendi zevkinize uygun görseli kullanarak da tasarımınızı Durlum’un profesyonel ekibinin desteği ile özelleştirebilirsiniz.

Akıcı ve uyumlu: Fluid

FLUID, geleneksel tavanlara alternatif olarak 3 boyutlu ve hareketli bir tasarım oluşturmanızı sağlar. Akıcı ve uyumlu görünüme sahip olan FLUID, kavisli formları ve farklı geometrik şekilleriyle yenilikçi seçenekler sunar.

BAU 2023 Durlum’a neler kattı?

Durlum, BAU 2023 Fuarı’nda sergilediği ürünlerinin, özgün ve inovatif tasarımları sayesinde kurumsal ve bireysel birçok ziyaretçiyle buluşarak profesyonel ağını genişletme, sektör liderleriyle bağlarını güçlendirme ve markanın uluslararası tanınırlığını artırma şansı yakaladı. Durlum Türkiye ekibi, Durlum ailesinin global paydaşları ile aktif iletişim halinde olmaları sayesinde sahip oldukları evrensel dili, böylesi uluslararası bir etkinlikte ziyaretçileriyle paylaşmış oldu.