Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Markanızı, Ürünlerinizi ya da Hizmetlerinizi Dünya Mimarlarına Ücretsiz Tanıtın!

Markanızı, Ürünlerinizi ya da Hizmetlerinizi Dünya Mimarlarına Ücretsiz Tanıtın!

World Architecture Community’nin Yapı Kataloğu ile gerçekleştirdiği özel işbirliği sonucu, WAC’nin yeni hizmete sunduğu World Architecture Classified Ads bölümünden, tüm Yapı Kataloğu üyeleri 1 yıl boyunca ücretsiz yararlanabilecek. 

Yılda 2 milyon, haftada 170 bin uluslararası mimarın ziyaret ettiği World Architecture Community'nin yeni bölümü World Architecture Classified Ads; yapı sektörü üretici firmalarının şirketlerini, markalarını, ürünlerini, hizmetlerini dünya mimarlarına diledikleri gibi tanıtabilecekleri özel bir bölüm. Üye olan her şirket; bir ana görsel, kurumsal logo, iletişim bilgisi, internet sayfası linki ve diledikleri kadar uzun bilgi metni kullanarak tanıtım yapabilecekleri özel bir sayfaya sahip olacak. Üstelik isteğe bağlı olarak, sınırsız sayıda ürün fotoğrafı ve bilgisinin sergilenebildiği bir ürün sayfası da oluşturabilecek. 

WA Classified Ads’de yer alarak görünürlüğünüzü uluslararası boyutlara taşımış olacaksınız.

Katılım koşulları ve WA Classified Ads hakkında daha detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

WA Classified Ads Bölümünün size sunduğu ayrıcalıklar

  • Yapı Kataloğu üyesi, yapı ve inşaat malzemeleri üreticisi ya da hizmet sunan bir firma iseniz, WA Classified Ads bölümünde tanıtım için size ait tam sayfa bir alana sahip olacaksınız. Burada fotoğraf, metin, logo, firma/marka adı, iletişim bigileri, tanıtım videoları, internet sitesi linkleri paylaşarak tanıtımınızı yapma olanağınız olacak.
  • Üstelik, eğer tercih ederseniz, sınırsız sayıda ürün fotoğrafı ve bilgisi girebileceğiniz bir ürün sayfası da oluşturabileceksiniz.
  • Firmanız, ürünleriniz, hizmetleriniz WA Classified Ads bölümündeki kolay ve zengin arama seçenekleri sayesinde mimarlar tarafından rahatlıkla bulunabilecek. 
  • Classified Ads bölümünde sayfa açtığınız tarihten itibaren 1 yıl boyunca tanıtımınızı ücretsiz olarak yapabileceksiniz.  
  • Düzenli aralıklarla ana sayfamızdan ve  sosyal medyamız aracılığı ile Classified Ads içeriğimizi mimarlara duyuracağız.
  • Classified Ads bölümümüze erişim tüm site ziyaretçileri için bedavadır. Mimarlar, sizin sayfanızda yayınladığınız iletişim bilgileri aracılığıyla direkt olarak size ulaşabilirler. World Architecture Community üreticinin mimar'a ulaşabilmesi için bir vitrin konumundadır ve hiçbir taraftan komisyon talep etmemektedir.
  • 1 yıllık ücretsiz üyeliğinizin sonunda, eğer arzu ederseniz yeni bir 1 yıllık dönem için, üyeliğinizi uygun bir bedel karşılığında devam ettirebileceksiniz. Önemle belirtmek isteriz ki World Architecture Community size sunulan ücretsiz 1 yıllık üyeliğiniz için sizden hiçbir ödeme ve kart bilgisi talep etmeyecektir. 
  • World Architecture Community ingilizce yayın yapan uluslararası bir mimarlık portalidir. Bu sebeple, WAC’nin WA Classified Ads bölümünde yer alabilmek için; şirket web sitenizin İngilizce versiyonunun olması, resmi şirket elektronik adres’inizin (e-posta) olması, daha önce patenti alınmış ürünlere sahip olmanız, yurtdışına ürün satış kriterlerine sahip olmanız yani ihracat için bir engelinizin bulunmaması ve bu bölüme yüklenecek dokümanlarınızın İngilizce olması gerekmektedir. Kayıt esnasında online olarak bu kriterlerin doğrulanması gerekmektedir.

WA Classified Ads sayfası ve detaylı ingilizce bilgi için tıklayınız.

Ücretsiz WA Classified Ads Sayfanıza nasıl sahip olacaksınız: 

Yukarıda sıralanan kriterlere sahip Yapı Kataloğu üyeleri WClassified Ads’e kayıt için:

Tüm Yapı Kataloğu üyeleri WAC’nin (https://worldarchitecture.org/main/login/signup/) sayfasından “Manufacturer/Service Provider” olarak kayıtlarını açıp, yukarıda belirtilen kriterleri sayfalarından doğruladıktan sonra, ödeme adımında istenen promosyon kodunu Yapı Kataloğu (iletişim: info@yapikatalogu.com) ile iletişime geçerek temin edebilirler.

5 maddelik kriterler formumuzu doğru bilgilerle tamamladıktan sonra, WAC Settings sayfalarında "Subscribe Now" düğmesine basarak ödeme adımında istenen “Coupon Code” bölümüne promo kodunu girdikten sonra ücretsiz 1-yıllık tanıtımlarına başlayabilirler.  

Kayıt işlemiyle ilgili bigi/yardıma ihtiyaç duyarsanız info@worldarchitecture.org adresine sorularınızı iletebilirsiniz.

WAC, yurtdışı pazarlara açılmak, dünya mimarlarına kendini tanıtmak, ve dünyada görünürlüğünü arttırmak isteyen tüm Yapı Kataloğu üyelerini arasında görmekten mutluluk duyacaktır.

_________________________________

World Architecture Community Hakkında 

2006 yılından itibaren World Architecture Community (WAC) dünyanın dört bir yanındaki mimarlar, iç mimarlar, öğrenciler ve akademisyenler’in online ortamda bir araya geldiği, projelerini paylaştığı ve yarıştığı küresel bir mimarlık platformudur.  World Architecture Community yılda yaklaşık 2,000,000 ziyaretçiye (%90'a yakını mimar) ve 6,000,000'dan fazla sayfa görüntülemesine sahiptir. WAC sadece ingilizce yayın yapan, Mimarlık dünyasında saygın bir yere sahip uluslararası bir mimarlık portalidir.

WAC'nin %38 site trafiği direkt olarak worldarchitecture.org adresinden, %51'i organik (ör: google) olarak yani mimariyle ilgili yapılan internet aramaları sonucu çıkan linklerden ve %11'i ise sosyal medya kanallarından (twitter, instagram etc...) gelmektedir.

WAC’nin sayfa görünürlüğünün %62'si ve ziyaretçilerinin %58'i Ortadoğu ve Asya kıtasından, sayfa görünürlüğünün %34'ü ve ziyaretçilerinin %39'u Batı dünyasından (Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya), geri kalanı da Afrika kıtasından gelmektedir.

*Yukarıdaki bilgiler Google Analytics'ten alınmıştır  (1 Ocak 2019 - 1 Ocak 2020 arası)

WAC ile ilgili daha fazla bilgi için: https://worldarchitecture.org/main/?section=declaration

WA Classifed Ads ile ilgili daha fazla bilgi için: https://worldarchitecture.org/architecture-materials/

WA Classifed Ads üyeliği ile ilgili daha fazla bilgi için: https://worldarchitecture.org/main/?section=joinwamnow

World Architecture Community iletişim: info@worldarchitecture.org