Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Türkiye’nin En İtibarlı Tezgah Markası Çimstone

Türkiye’nin En İtibarlı Tezgah Markası Çimstone

1996 yılında faaliyete geçtiğinde Türkiye’yi kuvars yüzeylerle tanıştıran ve sektörünü inşa eden Çimstone, Türkiye İtibar Akademisi’nin araştırma sonuçlarına göre jenerik marka konumunu tüketicisinde uyandırdığı itibarla pekiştirdi.

Türk kurumlarının geleceklerinin şekillenmesinde, kredibilitelerinin belirlenmesinde, görünen ve görünmeyen varlıklarının değerlemesinde öncü olarak hareket etme misyonuyla 2010 yılında kurulan Türkiye İtibar Akademisi, bu yılki araştırmasını 34 alt başlıkta gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde tesadüfi seçim metotları ile belirlenen 15 bin kişinin CATI yani bilgisayar destekli telefonla görüşme yöntemi ile arandığını belirten İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar, “Dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bu modeli biz Türkiye’nin yapısal özelliklerine uyumlu olarak yeniden düzenledik. Araştırma sayesinde şirketlerimiz kurum değerlerini artırmak adına nasıl bir yol haritası izlemeleri gerektiğini belirleyebilecekler.” dedi.

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda “Mutfak ve Banyo Tezgahı” sektör başlığında yer alan tek kuvars yüzey markası olmalarını değerlendiren Çimstone Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akgerman, “Bir marka için en büyük ödül, tüketicinin zihninde uyanan itibar’dır. Sektörünü kuran, bugünlere taşıyan öncü marka olan Çimstone’un halkımız nezdinde uyandırdığı duyguların karşılığını bu araştırmada görmüş olduk. Bundan sonraki hedefimiz bu teveccühe layık olacak performansı sürdürmek olacak.” diye konuştu.