Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Duravit Tempano: Çağdaş Tasarım, Kolay ve Standart Montaj

Duravit Tempano: Çağdaş Tasarım, Kolay ve Standart Montaj

Tempano duş teknelerinin yüksekliği, banyonun ihtiyacına göre montaj sırasında ayarlanabiliyor. Su gideri standart olarak 50 mm yüksekliğinde bulunuyor ve özellikle destek ayak montaj için geliştirilen Duravit gideriyle birlikte kullanıldığında, bu yükseklik 110 mm üzerine çıkabiliyor. Duş teknesi destek ayak kullanılmadan, düşük döşemeye monte edildiğinde ise bu yükseklik 40 mm’ye kadar düşürülebiliyor. 

Tempano’nun destek ayağı önceden montajlı olarak geliyor ve duş teknesinin montajı sırasında beraberindeki şablonlar ve yukarıdan erişilebilen, ayarlanabilir ayaklarıyla sayesinde zemine göre ayarlanabiliyor. 

Duravit tasarımı gider ve gider borusunu, duş teknesini yerine yerleştirmeden önce olası kaçaklara karşı kontrol etmek mümkün oluyor. Sızdırmaz şeridin duş teknesinin altına tutturulmuş olması ve ürünün su sızdırmaz yapısına entegre oluşu, DIN 18534 su sızdırmazlık standartlarına kolayca uyumlu bir montaj sağlıyor. 

Tempano, DIN 4109 ses geçirmezlik standartlarının yanı sıra İsviçre’de geçerli ve çok daha katı olan SIA 181 standartlarıyla da uyumlu. 

Duravit’in yeni duş teknesi Tempano, destek ayağı kullanılarak veya kullanılmadan, zemine sıfır, zemin üstü veya yarı-gömme olarak monte edilebiliyor. Tempano’nun gidere doğru düz bir şekilde uzanan eğimli tasarımı ve giderin yan tarafa yakın yerleştirilmiş olması, su tahliyesini kolaylaştırıyor. 

27 farklı ebat seçeneği bulunan Tempano’nun parlak beyaz akrilik rengi, banyo seramikleriyle mükemmel uyum sağlıyor. 

Tempano serisindeki tüm duş teknelerinde aynı zamanda, DIN 51097 standartlarıyla uyumlu kaydırmazlık seçeneği de bulunuyor ve duş alırken ayakların zemine daha sağlam bir şekilde basmasına yardımcı oluyor.