Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Çukurova Isı’nın Fabrikaların Enerji Tasarrufuna Katkısı Büyük!

Çukurova Isı’nın Fabrikaların Enerji Tasarrufuna Katkısı Büyük!

Çukurova Isı, doğalgazlı radyant ısıtıcıları ile fabrikalarda enerji verimliliğini maksimize ederek hem ilk yatırımda hem de işletmede kazandırıyor.

Yüzde 30 ila 65 oranında enerji tasarrufu

Çukurova Isı’nın ısıtmada, klasik sistemlere göre yüzde 30 ila 65 oranında enerji tasarrufu sağlayan yüksek verimli radyant ısıtıcıları; genel ısıtmanın yanı sıra istenen bölgelerde lokal (bölgesel) ve spot (noktasal) ısıtma da yapabiliyor. Lokal ısıtma ile işletmelerin ek mesai saatlerinde yalnızca ısıtmaya ihtiyaç duyulan bölge veya bölgeler ısıtılarak, tasarruf ve konfor sağlanıyor. İşletmelere yüksek tasarruf avantajı sağlayan spot ısıtmayla da kişisel konfor maksimuma çıkarılarak, personelin ortam şartlarından kaynaklı verim kaybı yaşamasının önüne geçiliyor.

Çukurova Isı; Goldsun CPH Seramik Plakalı Radyant Isıtıcı, BLACKHEAT Borulu Radyant Isıtıcı, Silversun Borulu Radyant Isıtıcı ve Silversun Sıcak Hava Üreticileri ile ısıtmanın güç olduğu; yüksek, büyük ve izolasyonu olmayan fabrikalara, enerji tasarrufunun yanı sıra maksimum konfor sunuyor.

Anında ısıtma özelliği

Kış soğuklarında rahat ettiren teknoloji “Goldsun CPH”, yüksek yüzey sıcaklığı ile anında ısıtma sağlıyor. “Goldsun CPH”, genel ısıtmanın yanı sıra istenen bölgelerde lokal (bölgesel) ve spot (noktasal) ısıtma da yapabiliyor. Böylece işletmeler yalnızca ısıtmaya ihtiyaç duyulan alanda ısıtma yaparak, tasarruf sağlıyor.

Operasyonel maliyetleri düşürüyor

Çukurova Isı, BLACKHEAT Borulu Radyant Isıtıcı ve Silversun Borulu Radyant Isıtıcılarla da müşterilerine operasyonel maliyetlerini düşüren çözümler sunuyor. Borulu Radyant Isıtma Sistemleri ile yüksekliği 6 m ve üzeri olan tesislerde çok kısa sürede ve konforlu bir ısıtma sağlanabiliyor. Bu sistemde ayrıca bir kazan dairesine ve personele ihtiyaç duyulmaması da işletme giderlerinden tasarruf sağlıyor.

Verimli ve konforlu çözüm

Silversun Sıcak Hava Üreticileri ise yüksekliği 6 metreden az olan fabrikalar için verimli ve konforlu çözümler sunuyor.  Sistemde herhangi bir ısı merkezine veya kazan dairesine ihtiyaç duymaması da işletmede kolaylık ve tasarruf sağlıyor.