Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bosch Professional’ın Yeni Akülü Delme/Vidalama Makineleriyle Daha Yüksek Performans

Bosch Professional’ın Yeni Akülü Delme/Vidalama Makineleriyle Daha Yüksek Performans

Her iki makine de yükseltilmiş performansları, akülü kullanım özgürlüğü ve kömürsüz motor teknolojisi sayesinde profesyonellerin hayatını kolaylaştırıyor.

Bosch Professional tarafından geliştirilen yeni GSR 185-LI akülü delme vidalama makinesi, kullanım kolaylığı ve performansta standartları yeniden belirliyor.

Makine, 10 mm'ye kadar ahşapta vidalama işlerinde en iyi şekilde çalışma imkanı verirken, 35 mm'ye kadar ahşapta ve 10 mm derinliğe kadar metalde delme işlerinde en iyi sonucu almayı sağlıyor.

18V Akülü ailesinin yeni üyesi GSR 185-LI, akülü özgürlüğüyle daha uzun çalışma imkanı sunuyor. 12V'luk bir makinenin kompaktlığı ile 18V gücü kullanıcıları için mümkün kılan GSR 185-LI; zorlu işler için tasarlanırken, kömürsüz motoru sayesinde daha uzun kullanım ömrü ve şarj başına daha fazla iş yapmaya imkan tanıyor. Aynı zamanda dakikada 1900 devri bulan çalışma hızı sayesinde maksimum performans ile yüksek verimlilik sağlıyor. Kompakt tasarımdan gelen taşıma ve kullanım kolaylığıyla profesyonel kullanıcılar için tercih sebebi haline geliyor.

GSR 185-LI hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için: https://www.bosch-professional.com/tr/tr/products/gsr-185-li-06019K3003

Darbeli delme/vidalama özelliği ile yeni GSB 185-LI 

Yeni Bosch Professional GSB 185-LI akülü darbeli delme vidalama makinesi ise optimize edilmiş boyutlarıyla profesyonellere yüksek hız ve performans sunuyor. Kömürsüz motor teknolojisi sayesinde daha uzun kullanım ömrü ve dayanıklılık sağlarken, en zorlu işlerin bile üstesinden kolaylıkla geliyor.

1.900 rpm maksimum hıza ulaşan GSB 185-LI Professional, çalışma alanlarında verimliliği en üst düzeye çıkarıyor. 10 mm'ye kadar ahşapta vidalama özelliğinin yanında 35 mm'ye kadar ahşapta ve ayrıca 10 mm'ye kadar metal veya duvarda delme özelliğine sahip olan makine, zor işlerde daha yüksek performans isteyen profesyoneller ve ulaşılması zor, dar alanlarda çalışmak isteyenler için tasarlandı.

GSB 185-LI hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için: https://www.bosch-professional.com/tr/tr/products/gsb-185-li-06019K3103