Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Schüco’nun Yeni Kayar Katlanır Sistem Platformu: Tek Hareketle Genişleyen Mekanlar

Schüco’nun Yeni Kayar Katlanır Sistem Platformu: Tek Hareketle Genişleyen Mekanlar

Schüco AS FD sistemde; 60'ın üzerinde açılış tipiyle, çok çeşitli tasarım seçenekleri mevcuttur. Alüminyum profillerin dar ön görünüm genişlikleri bol miktarda gün ışığı sağlar. Güzel konumlandırılmış gömülü yüzeyleri ve minimalist derz deseniyle yüksek mimari standartları karşılayan bir çerçeve oluşturur. Bu sayede iç ve dış alanlarda iç içe geçmiş yaşam alanları yaratılır.

Yeni kayar katlanır sistem platformunda iki farklı yapı derinliği seçilebilir: Schüco AS FD 75 (alüminyum kayar katlanır kapı, 75 mm yapı derinliği) ve Schüco AS FD 90.HI (alüminyum kayar katlanır kapı, 90 mm yapı derinliği, yüksek yalıtımlı).

Çok çeşitli açılım seçenekleri

Bina projesine ve bina sahibinin bireysel isteklerine bağlı olarak, kayar katlanır kanatlar kolayca ve esnek bir şekilde içe veya dışa, sadece bir yönde veya bir perde gibi sağa veya sola katlanabilir. Dışarıya hızlı bir geçiş için tek eksen açılır kapı entegre edilebilir, böylece tüm kayar katlanır sisteminin açılması gerekmez. Bu farklı açılış seçenekleri planlamada büyük bir özgürlük sağlayarak neredeyse her türlü kullanım gereksinimi karşılayabilir.

Maksimum şeffaflık

Schüco kayar katlanır açık durumdayken yaşam alanını neredeyse tüm uzunluk boyunca genişletir: Kayar katlanır kanatlar büyük çapa çıkabilen boyutlarıyla etkileyicidir. Yükseklikleri 3,50 metreye (AS FD 90.HI) ve genişlikleri 1,50 metreye (AS FD 75/90.HI) üniteler, iç mekana bol miktarda gün ışığı girmesini sağlar. Engelsiz bir manzara ve doğaya yakın bir yaşam hissi için mükemmel bir seçenektir.

Yüksek konfor

Kayar katlanır üniteler kolayca ve neredeyse tamamen sessiz bir şekilde kenara itilebilir. Bunun için tek tek kapı kanatlarını sağlam bir paslanmaz çelik ray üzerinde yönlendiren yeni, geliştirilmiş taşıyıcılar kullanılır. Coğrafi koşullara ve kullanıcı gereksinimlerine bağlı olarak üç eşik yüksekliği seçilebilir: 4 milimetre (çok iyi devrilme kabiliyeti için), 15 milimetre (iyi devrilme kabiliyeti ve şiddetli yağmura karşı sızdırmazlık) ve 71 milimetre (çevresel çerçeve, E750 sınıfına kadar şiddetli yağmura karşı sızdırmazlık). Yeni Schüco kayar katlanır sistem platformu, RC 2 (Resistance Class) direnç sınıfına kadar hırsızlığa karşı direnç sağlar. 

Resim1 - Schüco AS FD 75 (alüminyum kayar katlanır kapı, 75 mm yapı derinliği)
Resim2 - Schüco AS FD 90.HI (alüminyum kayar katlanır kapı, 90 mm yapı derinliği, yüksek yalıtımlı)