Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Lüks ve İyi Hissettiren Bir Ortama Dönüştürülen Aile Banyosu

Lüks ve İyi Hissettiren Bir Ortama Dönüştürülen Aile Banyosu

Her ikisi de yaratıcı sektörde çalışan Samira Kudsk ve Søren Ellitsgaard, evlerini lüks bir dokunuşla estetik ilkelere göre tasarlamayı seviyor. Kopenhag'ın Frederiksberg semtindeki 170m2'lik klasik dairelerindeki banyolarda Duravit ürünleri ile komple bir yenileme yapmayı tercih ettiler. Son teknolojiye sahip yeni banyoları, minimalist estetikle eskimeyen modernliği birleştiriyor. Renkler konusunda ise gri ve siyah tonlarını özenle seçilmiş detaylarla birleştirerek, zarif bir şekilde uyumlu tonları denediler.

Duravit'ten Happy D.2 Plus mobilya ve C.1 batarya

Az yer kaplamasına rağmen, profesyonelce planlanması, dört kişilik ailenin günlük rutinlerini sabahın en yoğun saatlerinde bile kolaylıkla yönetebildiği, kendini iyi hissettiren bir alan yaratmaya yardımcı olmuş.

Günlük lüksleri ise temizlik alanı için tezgah üstü lavabolar içeren Happy D.2 Plus serisinden seçtikleri konsol şeklindeki lavabo. Mat Siyah renkli C.1 batarya, i̇çi parlak beyaz, dışı antrasit mat şeklinde kontrast oluşturan iki tonlu lavabosu ile uyumlu renk konseptini mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Mat Süper Grafit serisindeki banyo dolabı üniteleri, mükemmel uyumlu depolama alanı ve iki büyük çekmece sunuyor. Konturların ince şekilde yumuşatılması, cephelerde kulp olmaması ve malzeme kalınlıklarının düşük tutulması serinin çağdaş şıklığını güçlendiriyor.

Maksimum günlük konfor için aynalı dolap ve klozet

Kapaklarının arkasındaki XViu aynalı dolabı küçük bakım ürünleri için ek depolama alanı sağlıyor. Bütünleşik ayna ısıtması, ayna yüzeyindeki simgeli kumanda ile etkinleştirilebiliyor, bu da güvenilir bir şekilde ayna yüzeyinin buharlanmamasını sağlıyor, böylece, bir kişi duş alırken diğeri lavabo tarafını kullanabiliyor.

Benzer şekilde, klozet de günlük yaşamı iyileştirmek için en son teknolojiyle donatılmış, ikonik SensoWash® Starck f klozet kullanışlı ve hijyeniktir.

Uyumlu renk konsepti ve şık detaylar

Özel ve son teknoloji ürünü yüzeylerin koyu tonlarla kombinasyonu, odada büyük bir sükunet yayan ince ve zarif bir bütünlük sağlar. Duvarın serin mavisi etkili bir kontrast oluşturuyor. Çeşitli malzeme ve dokuların yerleştirilmesi, hem çağdaş hem de eskimeyen zarif ve ince bir görünüm sunuyor.

Ürünler:

Klozet: SensoWash® Starck f Plus

Duravit ve tasarımcı Philippe Starck'ın geliştirdiği SensoWash® Starck f klozet, minimalist tasarımı ile maksimum klozet konforu sunuyor ve bir mobil uygulama aracılığıyla serbestçe ayarlanabilen uzaktan kumanda ile çalıştırılabiliyor. Teknolojinin tamamı seramik gövde içinde yer alıyor. Sadece 40 mm yüksekliğe sahip düz oturak ve arkasında yer alan beyaz kapaktan oluşan ünite duvara gömme şekilde monte ediliyor ve çağdaş tasarım ile konfor artırıcı teknoloji mükemmel bir uyum içinde sunuluyor.

Siyah bataryalar: C.1

Kurt Merki Jr. tarafından tasarlanan C.1 batarya serisi, minimalist sadeliği sayesinde tüm çağdaş banyolar için uygun.

Banyo mobilyaları: Happy D.2 Plus

Duravit ve sieger design tarafından geliştirilen Happy D.2 Plus banyo dolapları cazip yumuşatılmış köşeleri, kulpsuz cepheleri ve mat yüzeyi ile banyoyu çağdaş bir zarafet duygusuyla dolduruyor.

Tezgah üstü lavabolar: Happy D.2 Plus

Happy D.2 Plus tezgah üstü lavabonun eskimeyen tasarımı ve zarif zarafeti, çekici yumuşatılmış köşelere ve ince tasarıma açıkça yansıyor ve ürüne hafiflik havası veriyor.

Ayna dolabı: XViu

sieger design tarafından tasarlanan donatılan geniş XViu ayna dolabı, simge kumandalı ayna yüzeyi, ayna ısıtması ve ayrıca çeşitli aydınlatma seçenekleri ve renk sıcaklıkları gibi ilham veren bir teknolojiyle donatılmış.

 

Fotoğraflar: Anitta Behrendt