Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
kibrID MATERIAL’in Temsil Ettiği Hisbalit, Marbella Design 2022’nin 5. Baskısında

kibrID MATERIAL’in Temsil Ettiği Hisbalit, Marbella Design 2022’nin 5. Baskısında

5. yılını kutlayan bu fuarda kibrID MATERIAL’in temsil ettiği İspanyol marka Hisbalit’in en yaratıcı ve zanaatkâr mozaik karoları da yer aldı. 

Marbella Design 2022’de Hisbalit Karolu Mekânlar

Sergiye 3. kez katılan Hisbalit, bu seneki baskıda “Living Bath” isimli butik bir banyonun parçası oldu. Özel tasarım zeminlerde, yeniden “Art Factory Hisbalit” hizmeti kullanıldı. Hisbalit’in zanaatkâr bir estetiğe sahip “Raw” mozaik karoları, yerel ve doğala vurgu yapan bir tasarım ortaya çıkardı.

İspanyol mozaik markasının katıldığı diğer bir mekân “Marbella Luxury Suite” oldu. Süitin muhteşem banyo-giyinme odası, Hisbalit'in çevre dostu mozaik karosu ile çekici bir etkileşim elde etti. Simetri, kıvrımlı formlar, ışık ve gölgenin etkileşimi, kusurlu dokular ve doğayla bağlantılı malzemeler ilham verici bir süit ortaya çıkardı. Ayrıca “2023 için çevre dostu mozaik karolarda trendler” başlıklı bir sunum ile ziyaretçilere 'in situ' bakış açısını paylaştı.

Geçmiş Fuarlarda Hisbalit Karolu Mekânlarda Başarılar

Bir önceki baskıda Hisbalit’in “Raw” koleksiyonu, sofistike bir dinlenme alanı olan “Forms of Fire” adlı mekanda kullanıldı ve bu mekan "En İyi Renk Kullanımı" ödülü aldı. 2019 yılında, “En Yaratıcı Mekân” ödülünü alan Timeless, Hisbalit’in “Art Factory Hisbalit” hizmetinden yararlandı. Geniş renk kataloğu ile kişiselleştirilen mozaik karolar, banyo zeminine benzersiz bir halı efekti verdi.

İspanyol markası Hisbalit, kibrID MATERIAL temsilciliği altında Türkiye’de hizmet vermektedir. Geri dönüştürülmüş cam mozaik karolar; farklı dokular, motifler ve kompozisyonlar ile ayrıcalıklar sunmaktadır. Buna ilaveten iç mimari ve dış mekân projelere çarpıcı konseptler katan tasarım ve dekorasyonlarıyla kullanıcılarını büyülemektedir.