Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Feltouch, Yeni Tasarım Yaklaşımları ve İnovatif Çözümleri ile Orgatec Fuar’ında Yer Aldı!

Feltouch, Yeni Tasarım Yaklaşımları ve İnovatif Çözümleri ile Orgatec Fuar’ında Yer Aldı!

25-29 Ekim 2022 tarihlerinde Almanya Köln'de düzenlenen fuara; hem akustik hem dekoratif tasarımlar, akustik aydınlatma, döngüsellik kapsamında oluşturduğu yeni üretim tekniklerini, deneyim alanlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Studio13, Architects tarafından tasarlanan stand, Koelnmesse Hall:09.1 Stand C-020 adresinde yer aldı.

IF Design Awards ödüllü Yiğit Özer’in ilk defa Orgatec’te lanse edildiği Flux isimli 11 modelden oluşan ve birbirleriyle farklı kombinasyonlara imkan tanıyan yeni asma tavan tasarımı, iç mekanın sınırlarında kendi içinde süreklilik sağlıyor.

İç Mekan Akustiği ve Dekoratif Tasarımların Sonsuz Yaratıcılıkla Buluşması

İç mekanlarda tavan ve duvarda sınırlarla bir aradayız. Feltouch Sense koleksiyonun yeni ürünü Flux; mekanın önüne geçmeden, bu sınırların özgürce değişimini sağlıyor. Girdiği her ortama adapte olabilen, sınırları belli olmayan, yenilikçi bir yaklaşım. Duvar, tavan, aydınlatma ve panel olarak 11 farklı model ve ölçüden oluşuyor. Asma tavan uygulaması ile öne çıkan form, aydınlatma entegresi ile mekanlara farklı bir ruh kazandırıyor. Abstract, minimal ve birbirinden farklı motifler oluşturabilme yeteneği ile değişimi ve yaratıcılığı en üst noktaya taşıyarak, akışta kalmayı sağlıyor.

Akustik ve Aydınlatma Konforu Bir Arada

Ali Berkman tarafından tasarlanan ve PET keçe tasarımına yepyeni bir bakış açısıyla yaklaşan Sparkle Koleksiyonu. Koleksiyon içinde bulunan Ripple ve Bowl modelleri dolaylı ve direkt dağıtım fonksiyonları ile duvar, tavan ve sarkıt aydınlatma çözümlerini içeriyor. Kullanıcılara sunduğu kaliteli dimleme, direkt ve endirekt aydınlatma seçenekleri, parlamayan ışık yayılımı ve ses yutma özellikleri, tasarımları kullanıcı dostu ve hepsi bir arada bir kreasyon haline getiriyor. Sparkle; yenilikçi teknolojileri, aydınlatma ve akustik mühendisliği ile birleştiriyor. Tüm iç mekanlarda hem aydınlatma, hem de akustik konfor sağlayarak, sakin ve sessiz yaşam alanlarının oluşmasına katkıda bulunuyor.