Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Bosch Profesyonel Türkiye, Kullanıcı Odaklı Bakış Açısıyla Gerçek Kullanıcı Deneyimlerini Hikayeleştiriyor

Bosch Profesyonel Türkiye, Kullanıcı Odaklı Bakış Açısıyla Gerçek Kullanıcı Deneyimlerini Hikayeleştiriyor

Bu kapsamda şirket; el aletleri, uyumlu aksesuarları ve sağlam ölçme aletleriyle sağladığı ergonomi, yüksek performans, uzun ömürlü kullanım gibi faydaları kullanıcılarına en doğru iletişim kanallarıyla ulaştırıyor.

Bosch özellikle, sosyal medya kanallarında ve dijital mecralarda kurguladığı reklamlar ile kullanıcı yolculuğunun farkındalık ve ilgi aşamalarında birçok aksiyon alıyor. Her bir kullanıcısına ulaşabilmek için gerçek kullanıcıları ile birebir iletişim kuran şirket, kullanıcıların bu hikayelerde kendilerinden parçalar bulmalarını da sağlıyor. Bu gerçek içeriklere sosyal medya hesaplarında yer vererek kullanıcılarıyla var olan duygusal bağı güçlendirirken aynı zamanda birçok yeni kullanıcıya da ulaşıyor. Kullanıcı sayısını artıran ilgili içerikler aynı zamanda, ağızdan ağıza yayılarak marka bilinirliğine katkıda bulunuyor.

Bosch El Aletlerinin gerçek kullanıcı deneyimleri, sadece farkındalık ve ilgi aşamasını değil kullanıcı yolculuğunun son adımı olan ‘akılda kalma’ fazını da pozitif etkiliyor. Bir kullanıcının, marka hikayesine dahil olup, marka ile yaşadığı deneyimi başka kullanıcılara pozitif şekilde aktarması, markanın sadık kullanıcılar elde etmesini sağlıyor.

Eylül ayından beri ahşap işlerindeki profesyonellere yönelik kampanya yapan Bosch, Kasım ayında gerçek kullanıcılarından Maçka Atölye isimli kullanıcısı ile yaptığı samimi görüşmeyi hem YouTube hem de Facebook ve İnstagram hesaplarından yayınladı. Çalışmada, atölyenin sahibi Ali Bey, profesyonel kullanıcıların ahşap işlerinde yaşadıkları deneyimleri, zorlukları, bu zorluklarla başa çıkma sürecinde el aletlerinin önemini paylaştı. Bosch Eğitim Merkezi Teknik Eğitmeni Noyan Eser ile yaptığı sohbetin sonunda ise Bosch El Aletleri ile bir kedi evi üretti. Hem kış aylarında sokak hayvanlarına dokunan bir proje ortaya çıkartan hem de ahşap işlerindeki inceliklere değinen ekibin keyifli çalışmasına Bosch Profesyonel Türkiye YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.