Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Fuarlarındaki Duruşunuzu En İyi Seviyeye Çıkaracak İpuçları

Yapı Fuarlarındaki Duruşunuzu En İyi Seviyeye Çıkaracak İpuçları

1. Teknoloji piyasada (hala) hüküm sürüyor.

Yapı fuarlarında başarı elde etmek söz konusu olduğunda, teknolojinin önemli bir oyuncu olduğu şüphe götürmez bir gerçektir. 2018’de katılımcılar, bilginin yenilikçi, interaktif ve giderek daha da ilgi çekici yollarla gösterilmesini beklediği için, fuar teknolojisi yıllar geçtikçe kendini aşmaya devam edecektir.

Ziyaretçiler, serginizi ziyaret ettiklerinde etkilenmek ve müdahil olmak isterler –ve siz de ziyaretçilerle olan etkileşiminizi fuarın kapıları kapandıktan çok sonra bile sürdürmek istersiniz. Hem gösteriminiz hem de daha sonrasında, firmanızın mesajını iletirken müşteri deneyimini üst düzeye taşımak için; dokunmatik ekranlar, Bluetooth radyo vericileri ve yapay zeka ile öğrenen hizmet yazılımları kullanmayı düşünebilirsiniz.

2. İnsanlarla etkileşim başarı için kritik öneme sahip

Fuarda nihai başarı elde etmek için teknolojinin gerekli olduğu doğru olsa da, insanların katılımı da en az onun kadar önemlidir. Müşterilerinizle memnun olmadıkları şeyler hakkında iletişim kurmak–ve tabi onlara ikna edici çözüm yollarıyla cevap vermek– için eski moda diyalogdan daha iyi bir yol yoktur.

3. Serginize benzersiz satış tekliflerinizin arkasında yatan duyarlılığı da dahil edin.

Hepimiz rekabetten uzak durmak isteriz. Müşterileriniz belirli bir sorununa çözüm aradığı için ya da belki özellikle sizin ürünlerinizi görmek için uzun bir yolculukla yapı fuarına gelmişlerdir. Benzersiz satış tekliflerinizdeki tutarlılığa odaklanarak –örneğin; kazanmak istediğiniz bir çevrede, markanızın benzersiz sesine ve kültürüne dayalı bir sergi kurarak-müşterilerinizin etkileşimlerini arttıracak, marka sadakatine ilham verecek ve etkinlik sona erdikten sonra bile uzun süre bağlı kalmalarını sağlayacak bir fırsat elde edersiniz.

4. Markanızın tüm piyasada tutarlı olmasını sağlayın.

Tüketiciler bugün, kafalarını çevirdikleri her yerde ürün bilgisine boğuluyorlar –ve bu yoğunlukta sıkışıp kalmış müşteriler, bu bilgilerin çoğunu tamamen gürültü olarak görüyor. Tüm platformlarda tutarlılık elde etmek için marka mesajınızı arıtmaya odaklanırsanız, getirdiğiniz çözümlerle rahat ve iyi hissedecekleri için, müşterinizle samimi ilişkiler geliştirebilirsiniz. Tanınabilen bir renk paleti, aşina oldukları logolar ve tutarlı grafikler ekleyerek bütüncül ve uyum içinde bir marka deneyimi sağlayabilirsiniz.

İşletmeniz –ve dolayısıyla markanız– “deplasmanda” olduğunda, aşina olmadığınız bir yerdeki varlığınızı güçlendirmek için tanıdık görsellere daha da çok sırtınızı dayamak isteyeceksiniz. Sonuçta fuarlardaki sergiler, bir bütün olarak yaptığınız işin küçük bir sunumudur –ve müşterilerinizin, nerede olurlarsa olsunlar evlerinde hissetmesini istersiniz.