Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Feltouch’tan Yeni Akustik Aydınlatma: Ra

Feltouch’tan Yeni Akustik Aydınlatma: Ra

Ra Koleksiyonu, asma aydınlatma, aydınlatmasız akustik versiyonu ve duvar aydınlatma seçenekleri sunarak herhangi bir mekana zarafet ve işlevsellik katmak için titizlikle tasarlanmıştır. 70x120 boyutlarında çeşitli ölçülerde sunulan bu parçalar, iç mekan tasarımlarında farklı ürünler kullanmak isteyenler için çok yönlü çözümler sunar.

Aydınlatma Deneyiminizi Kişiselleştirin

Doğal ve Mandarin renk seçeneklerinde 12mm kalınlığında bir plaka bölümne eklenen 6mm kalınlığında doğal keçe renkli kollar içerir. Bu özellik, aydınlatmadan yansıyan ışığa yol göstererek yeni bir boyut kazandırır, benzersiz ve özgün mekanlar yaratılmasına olanak tanır. Yüksek akustik performansı sayesinde iç mekan içerisinde oluşabilecek çınlama seviyelerinin düşürülmesini sağlayarak farklı fonksiyonları bir arada sunar.

2 Boyutlu Malzemeden 3 Boyutlu Döngüsel Tasarım

Feltouch, 2020'den beri döngüsel ekonomi prensiplerini benimseyerek sürdürülebilir tasarımlara öncelik vererek tasarımlarını gerçekleştirir. Ra Koleksiyonu, sorumlu ve çevre dostu uygulamalara olan taahhütlerinin bir kanıtı olma özelliğindedir. Bu tasarım tamamen firesiz ve atıksız olarak döngüsel ekonomi metoduna uygun tasarlanmış,  bir akustik aydınlatma oluyor.  Ra Koleksiyonu'nda kullanılan malzeme, tamamı %100 polyester ve bunun içerisinde %50 geri dönüştürülmüş PET içeriğine sahiptir. Her bir Ra modeliyle, Feltouch çevreye olumlu bir etki yaparak 14-23 PET şişesinin geri dönüşümüne katkıda bulunur. Bu malzemeler, sadece iç mekanların estetiğini artırmakla kalmaz, aynı zamanda sıcaklık ve akustik çözümler sunarak stil ve işlevsellik arasında uyum sağlar. Feltouch ilk kez plakadan üç boyutlu aydınlatma üretimi sağlayarak formlama teknolojisinin ötesinde yeni bir tekniği bu aydınlatma tasarımının üretiminde deniyor.

Feltouch'un Ra Koleksiyonu, antik Mısır Mitolojisini modern sürdürülebilirlikle birleştirerek iç mekan tasarımını yeniden şekillendiriyor. Doğal ve Mandarin renk seçenekleri, akustik performansı ve çeşitli aydınlatma alternatifleriyle bu koleksiyon, iç mekanları dönüştürmeye hazır.