Yalıtım Camı Ünitesi - Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı (Şişecam Solar Low-E Cam)

Marka: Isıcam® Sistemleri K Serisi

Yeni nesil yalıtım camı Isıcam® Sistemleri K Serisi, ısı ve güneş kontrol kaplamalı Şişecam Solar Low-E Cam ile Şişecam Düzcam’ın Isıcam® Yetkili Üreticileri tarafından üretilen Isıcam® ünitesidir. Şişecam Düzcam’ın etkin ısı ve güneş kontrolü için geliştirdiği ürünü Isıcam® K, sıradan çift cama göre ısı kaybını %50, güneş ısısını %40 azaltarak kışın yakıt yazın da klima masraflarından tasarruf sağlar. Sıradan çift cam yerine Isıcam® K tercih edilmesi durumunda, yapılacak ek harcama, sağlanacak enerji tasarrufu ile kullanıcıya 1-2 yılda geri döner. Şişecam Düzcam’ın maksimum enerji tasarrufu için geliştirdiği ayrıcalıklı ürünü Isıcam® K 3+ ise, bir plakası Şişecam Solar Low-E Cam (ısı ve güneş kontrol kaplamalı cam), bir plakası da Şişecam Low-E Cam (ısı kontrol kaplamalı cam) olan çift ara boşluklu üçlü Isıcam® ünitesidir. Sıradan çift cama göre 4 kat, Isıcam® K’ya göre ise, yaklaşık 2 kat daha iyi ısı yalıtımı sağlar. Sıradan çift cam yerine Isıcam® K 3+ tercih edilmesi durumunda, yapılacak ek harcama, sağlanacak enerji tasarrufu ile kullanıcıya 3-5 yılda geri döner. Güneş ısısından maksimum oranda yararlanırken ışıktan ödün vermez. Pencere önlerinin kışın soğuk, yazın sıcak olmasını önler. Düşük U.V. geçirgenliği sayesinde eşyaların renklerinin solmasını geciktirir. Isıcam® üniteleri, üretim kaynaklı hatalara karşı 10 yıl süreyle Isıcam® Yetkili Üreticisinin garantisindedir.


Aşağıdaki "Teklif İste" butonuna tıklayarak firmaya Yalıtım Camı Ünitesi - Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı (Şişecam Solar Low-E Cam) ürünü için teklif ve detaylı bilgi talebinizi iletebilirsiniz.


Isıcam® K, ısıtmanın ve soğutmanın gerekli olduğu sıcak ve ılıman iklim bölgelerinde kullanılması tavsiye edilmektedir. Ağırlıklı olarak giydirme cepheli konut dışı yapılar olmak üzere ısı kontrolü ile birlikte güneş kontrolü gerektiren ancak yansıtıcılık istenmeyen bütün yapılardaki pencerelerde kullanılır. Isıcam® K 3+ ise, etkin enerji tasarrufu istenen konutlar ve ticari binalarda kullanılır.

Isıcam® K ürünü performans değerleri:
• Gün ışığı geçirgenlik: %71
• Gün ışığı dışa yansıtma: %10
• Güneş enerjisi toplam geçirgenlik: %44
• Isı geçirgenlik katsayısı: 1,3 Wm²K (4+16+4 mm, kuru hava dolgulu)
• Isı geçirgenlik katsayısı: 1,1 Wm²K (4+16+4 mm, argon dolgulu)

Isıcam® K 3+ ürünü performans değerleri:
• Gün ışığı geçirgenlik: %63
• Gün ışığı dışa yansıtma: %13
• Güneş enerjisi toplam geçirgenlik: %39
• Isı geçirgenlik katsayısı: 0,7 W/m²K (4+16+4+16+4 mm, kuru hava dolgulu)
• Isı geçirgenlik katsayısı: 0,6 W/m²K (4+16+4+16+4 mm, argon dolgulu)

Isıcam® K 3+ ünitesinde yer alan Solar Low-E ısı ve güneş kontrol kaplama 2. yüzeyde, Low-E ısı kontrol kaplama ise 5. yüzeyde kullanılır.

Isıcam® Sistemleri K Serisi, TS-EN 1279-1:2018 Cam-Yapılarda kullanılan-Cam esaslı yalıtım birimleri standardına uygun olarak üretilmektedir.